Xanter 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Siemka zamierzam kupić te petardy hukowe Jaja Dinozaura - FP1 - 5,50 - x2 Pirat - K0203 - 5,99 - x1 Petarda Grom - TXP486 - 9,30 - x1 FP3/NEW - 12,00 - x2 Achtung - K0208 - 2,69 - x2 Triple Bang - K0203_3 - 8,00 - x1 Krachmen Black - FP3X - 6,99 - x2 Pirat - P1216 - 8,00 - x1 Żuki - P0003A - 3,99 - x2 Będę kupował na FM, nigdzie indziej!Co byście zamienili/dodali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nowatek 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 lepiej dołóż trochę i kup to http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=3&lang=pl masz gwizd + huk a nie sam huk są o wiele lepsze super do zabawy w dzień jak i wieczorem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xanter 0 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 lepiej dołóż trochę i kup to http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=3&lang=pl masz gwizd + huk a nie sam huk są o wiele lepsze super do zabawy w dzień jak i wieczorem ;p O stary, wielkie dzięki!I tak chciałem brać 8 paczek tych rakiet (nie tylko dla mnie ), a tu biorę jedną taką i mam 144 rakietki oraz zabawa na maxa. Jeszcze raz wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bodzik155 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Na prawdę są 144 sztuki w tym opakowaniu za 13 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adik0703 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Są. Ale efekty normalnie zarąbiste (sarkazm). Gwizd i na końcu malutki wybuch porównywalny do piccolo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Filip 5 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Są. Ale efekty normalnie zarąbiste (sarkazm). Gwizd i na końcu malutki wybuch porównywalny do piccolo . Miałeś na myśli huk porównywalny do TXP825 - BANG... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adik0703 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ja kupiłem na fajerwerki market WHISTLING MOON TRAVELERS i były wybuchy takie jak piccolo :blink:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 oczywiście że można się tym bawić, ale zamiast kulek dymnych wolał bym wirujące bączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xanter 0 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Są. Ale efekty normalnie zarąbiste (sarkazm). Gwizd i na końcu malutki wybuch porównywalny do piccolo . A co ty byś chciał za taką cenę? Tu chodzi o zabawę, nie o efekt. Miałeś na myśli huk porównywalny do TXP825 - BANG... A co ty byś chciał za taką cenę? Tu chodzi o zabawę, nie o efekt. Ja kupiłem na fajerwerki market WHISTLING MOON TRAVELERS i były wybuchy takie jak piccolo :blink:. A co ty byś chciał za taką cenę? Tu chodzi o zabawę, nie o efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość MAKOS Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 JA OKLEJAM ACHTUNGI CZY JAJKA DINOZAURA TAŚMA KLEJĄCA I TO JEST PORZĄDNY HUK NAJLEPIEJ JAK TAŚMA JEST GUMOWANA WTEDY LEPIEJ JA ROZRYWA BO ROBI SIE WIĘKSZE CIŚNIENIE DAJE PO USZACH POLECAMdobrze wiedzieć ale ze wzrokiem jest jeszcze ok więc nie potrzeba wołów sadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korsarz96 14 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 JA OKLEJAM ACHTUNGI CZY JAJKA DINOZAURA TAŚMA KLEJĄCA I TO JEST PORZĄDNY HUK NAJLEPIEJ JAK TAŚMA JEST GUMOWANA WTEDY LEPIEJ JA ROZRYWA BO ROBI SIE WIĘKSZE CIŚNIENIE DAJE PO USZACH POLECAMdobrze wiedzieć ale ze wzrokiem jest jeszcze ok więc nie potrzeba wołów sadzić Gumowa taśma - Chodzi o taśme izolacyjną taak ? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xanter 0
Siemka zamierzam kupić te petardy hukowe
Będę kupował na FM, nigdzie indziej!
Co byście zamienili/dodali?
35 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi