Naopak 0 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Mam pytanie czy opłaca brać się ten zestaw http://fajerwerki.posterous.com/?page=26 ? Cytuj
0 Reafen 0 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ciekawy zestaw, ale nie ma tam danych o kalibrze rakiet, ilości petard itd., głownie producenci tworząc zestawy mając w zamiarze trochę oszukać kupującego, który myśli ze tyle tego jest i tylko taka cena ? Jeśli nie chcesz przepłacić to najlepiej samemu złożyć sobie zestaw. Moja propozycja zestawu:-Rakiety | JR32 [4 rakiety za 8zł]) - 14 rakiet za 28zł,-Rzymskie Ognie | MULTICOLOR 20 - T6238 [12 szt. za 5.50zł] - 5.50zł,-Cyrkoblitz | MINI CYRKOBLITZ - P0009 [6 szt. za 3.99zł] - 3.99zł,-Motylki | KAMIKADZE - JM02N [2szt za 3.99zł] - 3.99zł,-Fontanny | ELBRUS - P3041 [4szt. za 4zł] - 4zł,-Petardy | BIG CORSAIR - JC04 [12 szt. za 1.70zł] - 1.70zł,-Petardy | SUPER CRACKER - K0202S [20szt. za 0.80zł] - 0.80zł,-Petardy | Super Corsair - K0201 [60szt. za 0.59zł] - 0.59zł,-Art. Różne | Wirujące Bączki - JM04 [6szt. za 1.20zł] - 1.20zł.I tu już masz o wiele więcej artykułów za 49.77zł Jak dla mnie więcej artykułów za taką samą cenę.Pozdrawiam ;D Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Ja ci powiem tak, producent Keller czyli niemiecka firma. Cóż efekty w Niemczech są tak zwalone, że to po prostu szkoda gadać. Za jakąkolwiek cenę taki zestaw by nie był i tak nie warto brać. Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tutaj masz dużo więcej danych o tym zestawie:- http://www.fajerwerki.intelishop.pl/Rakiety-i-Zestawy-Rakiet-k10/UNIVERSUM-NOWOSC-2010-p297.htmlNa dobre efekty rakiet nie masz co liczyć, bo to rakiety, a na dodatek niemieckie rakiety, więc mamy 2 aspekty warunkujące słaby efekt. Jednakże biorąc pod uwagę fakt, że za 50 zł masz tyyyyyyle zabawy i tyyyyyyle odpalania, to może i warto kupić ten zestaw? Cytuj
0 Orbit 4 Opublikowano 4 Grudnia 2010 nie oplaca sie.rakiety sa beznadziejne,leca wysyko a efekt jest mizerny.wszystko przez to ze niemcy maja przepisy okreslajace granice prochowe w swoich wyrobach.pierdolki sa lepsze ale 50zl za nie to przestepstwo.kupuj na FM Cytuj
0 Gość DreSzCzyK Opublikowano 4 Grudnia 2010 Odradzam kupna zestawu,na niemieckich zestawach juz się przejechałem w tamtym roku miałem zestaw rakiet efekt żenada ledwo co było widać, Niemcy mają wypasione ograniczenia prochoweReafen dobrze ci napisał lepiej samemu złożyć sobie zestawik wiesz co masz Cytuj
0 piter2599 5 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Czy ja wiem żebyś to kupił... Jest to firma keller i jak mpi napisał, że efekty zwalone to jest prawda. Kupiłbym za tą cene coś lepszego Pozdro Cytuj
0 Szatek185 1 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Nie, nie opłaca się brać tego zestawu... keller- już to mnie odrzuca i na dodatek podejrzanie niska cena lepiej kupić 2x DQR lub jakieś kostki pozdrawiam! Cytuj
0 Pawex122 0 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Rakietom kellera mówimy stanowcze NIE , sam się o tym przekonałem Kupiłem < tata mi kupił> Zestaw z kellera za 50zł , troche mniejszy od tego który podałeś , odpaliłem pierwszy wulkan , i tak pomyślałem że super zestaw , odpaliłem motylka , też piękny. Z uradowaniem pomyślałem któregoś razu aby wypróbować takąą rakiete prawie dwa razy większą niż VooDoo , wiecie jaki był efekt ? taki jakby go w ogole nie było , nawet nie wybuchały te rakiety.... , lecz wulkany , i motylki są bardzo fajne Cytuj
Pytanie
Naopak 0
Mam pytanie czy opłaca brać się ten zestaw http://fajerwerki.posterous.com/?page=26 ?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi