dang 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Potrzebuje na teraz ułożenie stuffu. Wydać na niego chcę 150+przesyłka(24zł). Układajcie z tego co jest na FM. Bez petard hukowych. A i małe pytanko: czy wyrzutnie które są ''na zamówienie'' dojdą tak do czwartku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dang 0 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Sorki, że offtopuje ale proszę ułóżcie mi stuff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 A i małe pytanko: czy wyrzutnie które są ''na zamówienie'' dojdą tak do czwartku ? Nikt tego nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dang 0
Potrzebuje na teraz ułożenie stuffu. Wydać na niego chcę 150+przesyłka(24zł). Układajcie z tego co jest na FM. Bez petard hukowych. A i małe pytanko: czy wyrzutnie które są ''na zamówienie'' dojdą tak do czwartku ?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi