Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do pisania jesli juz dojda wasze paczki kupione na wk.

Jesli macie jakies zamienniki itp to tez piszcie, najlepiej wstawiajcie fotki ;)

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wychodzi na to, ze nikt jeszcze nie dostal paczki.

Gość karmel5061
Opublikowano

Wychodzi na to, ze nikt jeszcze nie dostal paczki.

Bo ich nawet jeszcze nie wysłali chyba :angry:
Opublikowano

Wasze paczki wysla dopiero za pare dni poniewaz dzis byla dostawa jorga i chca poczekac, zeby kazdy dostal to co chce. :P

Opublikowano

Jak ktos dostal juz paczke z fm to piszcie :rolleyes:

Gość DreSzCzyK
Opublikowano

Rafik juz dostał pake.

Opublikowano

Rafik juz dostał pake.

Tyle że do niego paczki nie wysyłali. Sam odebrał ;)
Opublikowano

Dzwioniłem dzisiaj powiedzieli mi że dzisiaj parę paczek z wspólnego kupywania pójdzie a reszta w poniedziałek,wtorek.

Opublikowano

Od jutra bedziecie dostawac swoje paczki z wk.
Piszcie czy macie wszystko to co zamowiliscie i wstawiajcie swoje fotki :rolleyes:

Opublikowano

Wciaz nie macie paczek z wk?

do mnie jeszcze nie przyszła :|
Opublikowano

Bylem spokojny przez ponad tydzien, ale teraz zaczynam sie powoli denerwowac. Paczki mialy zostac wyslane juz dawno, a przed wyslaniem mialem zostac poinformowany telefonicznie. Do dzisiaj telefonu nie otrzymalem, nie wiem co jest z paczka. Mam nadzieje, ze jutro sie wszystko wyjasni.

Opublikowano

Ja paczki też nadal nie otrzymałem, i sądze że to ostatnie moje zakupy w wspólnym kupowaniu

Opublikowano

Może po prostu zadzwońcie do sklepu i się spytajcie?? :rolleyes:

Opublikowano

Wku się za niedługo i zamówię z innej strony, jak w końcu (może) przyjdzie paczka z FM to po prostu nie zapłacę i będzie git! jak Kuba Bogu tak Bóg Kubańczykom! :)

Opublikowano

A widziałeś ku*wa co sie dzieje na drogach? Samochody stoją w kilkunastu kilometrowych korkach. Pomyśl o tym, że firma kurierska to też ludzie i niektórych rzeczy nie przeskoczą. Do sylwka masz jeszcze 2 tygodnie więc siedź cicho i ciesz sie z rabatu, bo nigdzie taniej byś nie dostał, a za rok poprostu nie bierz udziału

Opublikowano

Ja dostałem w poniedziałek paczke

Opublikowano

Roberto człowieczku małej wiary czekam już 2 tydzień i nie ma bata że to przez ten cały Twój śnieżek więc proszę Cię zamilcz :)

BTW u mnie jest dzisiaj słonko i temp na + :)

Gość karmel5061
Opublikowano

A widziałeś ku*wa co sie dzieje na drogach? Samochody stoją w kilkunastu kilometrowych korkach. Pomyśl o tym, że firma kurierska to też ludzie i niektórych rzeczy nie przeskoczą. Do sylwka masz jeszcze 2 tygodnie więc siedź cicho i ciesz sie z rabatu, bo nigdzie taniej byś nie dostał, a za rok poprostu nie bierz udziału

Miałem się nie udzielać na forum ale to zrobię.Nie chodzi o transport bo paczki nawet nie zostały jeszcze wysłane...rozumiem dużo zamówień,dostawy,telefony ale z całym szacunkiem moja babcia która 14 lat pracowała na uprawie roli zapakowały by szybciej te paczki!Dzwoniłem w środę 8 grudnia dowiedziałem się że paczka dojdzie do piątku 10 grudnia, nie doszła zadzwoniłem wczoraj (14 grudnia) dowiedziałem się że paczka przyjdzie do piątku (17 grudnia) w co prawdę mówiąc wątpię bo jak wyślą jakimś cudem dzisiaj to i tak przy takich warunkach nie dojdzie do mojego miasta.Nie mam żalu do nikogo ani do FF ani do FM przypadek losu i tyle, lecz polecam FM aby zatrudnili nowych ludzi do pomocy bo w tym momencie mają kłopoty i to duże...

Dziękuje i do widzenia.
Opublikowano

Dziś był u mnie kurier lecz nikogo nie było w domu, więc paczke doręczy jutro :)

Opublikowano

Dziś był u mnie kurier lecz nikogo nie było w domu, więc paczke doręczy jutro :)

Zadzwoń do opka i poproś o numer telefonu do kuriera to może jeszcze na dziś się umówisz :)
Opublikowano

Dzisiaj dotarła do mnie paczka :) Wszystko co zamówiłem za pierwszym razem (podczas WK) otrzymałem. Nie dostałem tego co domawiałem bodajże w poniedziałek oraz nagrody niespodzianki z konkursu filmowego :) Pomimo tego i tak bardzo polecam sklep FM. Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzisiaj dotarła do mnie paczka :) Wszystko co zamówiłem za pierwszym razem (podczas WK) otrzymałem. Nie dostałem tego co domawiałem bodajże w poniedziałek oraz nagrody niespodzianki z konkursu filmowego :) Pomimo tego i tak bardzo polecam sklep FM. Pozdrawiam.

Foto foto foto daj foto :D A jak rozwiążesz sprawę brakujących produktów?
Gość karmel5061
Opublikowano

Jak mam sprawdzić numer przewozowy paczki 1804 ????

Opublikowano

numer przewozowy jest dłuższy, 1804 to chyba nr. zamówienia a nie nr. przewozowy. Tak więc nie sprawdzisz tego numeru.