Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość karmel5061
Opublikowano

numer przewozowy jest dłuższy, 1804 to chyba nr. zamówienia a nie nr. przewozowy. Tak więc nie sprawdzisz tego numeru.

Chodzi mi o to jak mam sprawdzić numer przewozowy (OPEK) paczki 1804 (FM) :]
  • Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w szczegółach zamówienia powinien być, niewykluczone że nie podali.

Opublikowano

Zadzwoń do opka i poproś o numer telefonu do kuriera to może jeszcze na dziś się umówisz :)

Dzwoniłem,ale już nie da rady dzisiaj ;)
Gość karmel5061
Opublikowano

w szczegółach zamówienia powinien być, niewykluczone że nie podali.

No właśnie nie podali, innego sposobu nie ma ??
Opublikowano

No właśnie nie podali, innego sposobu nie ma ??

Jeżeli nie podali i nie masz w transakcjach nr przewozowego oznacza to że jeszcze nie wysłali(no chyba że jeszcze nie uzupełnili tego,w co wątpię :P )
Opublikowano

Jak nie ma, to nie podali, albo nie wysłali. Możesz tylko do nich zadzwonić i wypytać o ile będą wiedzieli.

Gość karmel5061
Opublikowano

Jak nie ma to nie podali, albo nie wysłali. Możesz tylko do nich zadzwonić i wypytać o ile będą wiedzieli.

Haha dobre mpi, nie mam kasy na kolejne kłamstwa.
Opublikowano

Foto foto foto daj foto :D A jak rozwiążesz sprawę brakujących produktów?

Produkty te niby brakujące do były domawiane, więc aż tak bardzo mi na tym nie zależy, ale jutro do nich zadzwonię i postaram się załatwić sprawę :)

Ps. Zdjęcie w dziale stuff.
Opublikowano

Paczka doszla dzisiaj wszystko ładnie zapakowane,nie bylo wyrzutni Mars ale w zwiazku z tym zaplacilem mniej.Pomimo że fm niespisało sie dobrze z czasem wysyłki paczek chcialem podziekowac Velibrumowi za zorganizowanie akcji :rolleyes:

Opublikowano

Polecam sklep. Bardzo tanio, dostałem to co kupiłem z wyjątkiem jednej kostki, ale odliczono mi od rachunku. Towar w idelnym stanie solidnie zapakowany. Paczka od dnia wysłania na drugi kraniec Polski, na następny dzień była u mnie. Przede wszystkim organizatorom należą się podziękowania.

Opublikowano

Polecam sklep. Bardzo tanio, dostałem to co kupiłem z wyjątkiem jednej kostki, ale odliczono mi od rachunku. Towar w idelnym stanie solidnie zapakowany. Paczka od dnia wysłania na drugi dzien, na drugi kraniec Polski była u mnie. Przede wszystkim organizatorom należą się podziękowania.

Przede wszystkim kurierowi :)
Opublikowano

Nie polecam czekałem 14dni na paczkę i oszukano mnie na 25zł.

Opublikowano

Witam
Do mnie paka już doszła.Jedyne co brakuje to kostki mars i petard szok ale odliczyli to.

Opublikowano

Nie polecam czekałem 14dni na paczkę i oszukano mnie na 25zł.

Wystarczy zadzwonic i przedstawic sytuacje a na pewno sie dogadasz. ludzie ciagle narzekacie... Postawcie sie w sytuacji tych ludzi ktorzy tam pracuja. Pewnie 2 osoby realizuja te zamowienia. Maja ok. 100 zamowien na 1 dzien. I jak tu sie nie pomylic???
Opublikowano

Wystarczy zadzwonic i przedstawic sytuacje a na pewno sie dogadasz. ludzie ciagle narzekacie... Postawcie sie w sytuacji tych ludzi ktorzy tam pracuja. Pewnie 2 osoby realizuja te zamowienia. Maja ok. 100 zamowien na 1 dzien. I jak tu sie nie pomylic???

Jakoś są na allagero sprzedający co mają z 500aukcji dziennie paczkę mam na drugi dzień + wszytko jest a tu? ktoś liczyć nie potrafi zamiast dwóch paczek czegoś jest jedna NIE POLECAM!!!!
Gość karmel5061
Opublikowano

Paczkę dostałem trochę czekałem ale dostałem to co chciałem, niczego nie brakowało.Polecam!

Opublikowano

To jest sklep z fajerwerkami czy z gaciami? Chyba wiedzą że jest grudzień i idzie sylwek? Więc nie rozumiem czego mają się spodziewać? że nie będzie zamówień? Jak dla mnie mało profesjonalne... powinni być przygotowani na zamówienia nie na 100% ale nawet na 200%...
Opublikowano

To jest sklep z fajerwerkami czy z gaciami? Chyba wiedzą że jest grudzień i idzie sylwek? Więc nie rozumiem czego mają się spodziewać? że nie będzie zamówień? Jak dla mnie mało profesjonalne... powinni być przygotowani na zamówienia nie na 100% ale nawet na 200%...

Zgadza się, w sklepach typowo sezonowych zatrudniane są dodatkowe osoby w sezonie. Niestety FM nie pomyślało.
Opublikowano

zgadzam się w 110% zero profesjonalizmu
Opublikowano

Dla poprawy humoru powiem wam ze dzisiaj doszła do mnie paczka z FM którą zamawiałem ... ...6 grudnia !!!
Zamawiałem z 2 kumplami. Ale jeden kumpel strasznie sie grzebał i dopiero w poniedziałek rano przysłał mi swoją liste. Ja swoje zamówienie z pierwszym kumplem, czekając do ostatniej chwili na maila z listą od kumpla 2 wysałem 20 minut przed północą w niedziele . Wysyłając zamówienie w poniedziałek wpisałem w uwagach standardowa formułke WK i dopisałem prośbe czy nie mogli by tego zamówienia dodać do mojego porzedniego i uwzględnić jako WK. Wysłali osobno ale policzyli jako WK. W paczce wszystko zgodnie z zamówieniem.
Swoją drogą ciekawe kiedy dostane moją paczuszke.

Opublikowano

Moje informacje sa takie, ze paczki zamawiane w ostatni dzien WK, czyli w niedziele, zostana wyslane dzisiaj lub jutro.

Opublikowano

Moje informacje sa takie, ze paczki zamawiane w ostatni dzien WK, czyli w niedziele, zostana wyslane dzisiaj lub jutro.

to mnie nie pocieszyłeś :| zamawiałem w niedziele na wieczór
Opublikowano

No to moze pocieszy cie to, ze ja tez zamawialem w niedziele rolleyes.gif.

Opublikowano

Foto foto foto daj foto :D A jak rozwiążesz sprawę brakujących produktów?

Dzisiaj dzwoniłem w tej sprawie i dogadałem się z nimi tak że doślą to co zamawiałem w drugiej części oraz nagrodę pocieszenia z konkursu filmowego (o której zapomnieli przy pierwszej paczce) oraz dołożą jako rekompensatę jakąś 36-cio strzałową wyrzutnię z komety :) Sklep zdecydowanie polecam. Pozdrawiam.

http://img814.imageshack.us/img814/815/pc151910450x600.jpg

Proszę :)
Opublikowano

Prosilem, zeby w tym temacie tez podawac odrazu fotki waszych paczek z wk :P
Narazie nikt tego nie uczynil :D