vipek98 1 Opublikowano 18 Grudnia 2010 a ja zamawiałem w sobote( 4 grudnia) dzisiaj minął tydzień, i nawet nie wiem czy wysłali moją pake, a jak dzwoniłem do nich w czwartek to pani do mnie mówiła " no chłopaki jeszcze pracują" jak paka mi nie przyjdzie do świąt to chyba odwołuje zamówienie Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ludzie nie rozumie was!!!.Osoba, której nie znacie załatwia wam bezinteresownie taniej fajerwerki, a wy jeszcze wysnuwacie bezpodstawne spekulacje i oskarżenia zamiast dziękować, że macie taniej. Dla mnie to nawet velibrum może dostawać za darmo od TOP10 fajerwerki ktore ma na sywestra, a jego ojciec może być włascicielem TOP10 :rolleyes: i mnie to nic nie interesuje I NIE PRZESZKADZA MI TO! To i ja trochę posmamuje. Nic tylko pozostaje mi się podpisać pod postem tygrysa. Pozdrawiamy i czekamy na dalsze pomówienia... który raczej się nie skończą Cytuj
michalidis 0 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Chciał bym tylko zaznaczyć, że osoba któa napisała tego posta jest osobą z WASZEGO FORUM, można to wnioskować po tym ile jest na forum oraz z samej treści posta. A kto to jest to powinniście się sami domyśleć i zastanowić kto na początku współpracował z fm. Bez spiny, jestem neutralny Cytuj
a3z4 1 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Paczka właśnie do mnie doszła. Wszystko ok. Dobrze popakowane. Niestety nie przyszła wyrzutnia Pyramid i zestaw rakiet Star Night. Ale no cóż. Dokupię w sklepach. Jako gratis dostałem "Figla" i świecącego mikołaja na smyczy. ^_^Sklep polecam i dziękuje Velibrumowi za zorganizowanie takiej akcji. Cytuj
blackhawk777 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Dzisiaj przyszła do mnie druga paczka z WK. W zasadzie było to drugie zamówienie (o którym zapomnieli podczas pakowania pierwszej paczki). Zadzwoniłem w czwartek do FM i dogadałem się co do tej sytuacji w ten sposób że dostanę w ramach rekompensaty jakąś wyrzutnię z komety 36 strz. Zgodziłem się i nie żałuję Dostałem wyrzutnię P7503 Bagdad, która przynajmniej na filmie z YT prezentuje się moim zdaniem wyśmienicie. Jako nagrodę niespodziankę za konkurs filmowy otrzymałem figla i mikołaja Oto zdjęcie:http://img254.imageshack.us/img254/3717/pc201914800x600.jpgPomimo długiego czasu oczekiwania na pierwszą paczkę, zdecydowanie polecam sklep FM. Cytuj
vipek98 1 Opublikowano 20 Grudnia 2010 ja równierz dostałem paczke dzisiaj, i nie dostałem też 3x pyramid i jednego zestawu el dorado, ale tak to wszystko dobrze, i te pieniądze odliczyli za to co mi nie wysłali Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 ja nie dostałem paczki jeszcze , dopiero dzisiaj rano wysłali , i jest mega dużo braków Cytuj
Bartekeuro 65 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 Jak wiecie jakie macie konkretnie braki to piszcie. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja rowniez nie otrzymalem jeszcze paczki. Oczekuje jej jutro, poniewaz ma obecnie status 'w doreczeniu'. Cytuj
marek750 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 JA również nie otrzymałem paczki, ale mnie ciekawi fakt że w szczegółach transakcji jest kilka punktów i niektóre mnie zainteresowały otóż:1. Zapłacona tak2. Przesyłka wysłana nie Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Oni prawie w ogole nie aktualizuja statusow zamowien. Nie sugeruj sie tym. Cytuj
marek750 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Oni prawie w ogole nie aktualizuja statusow zamowien. Nie sugeruj sie tym. oki, tak myślałem bo gościu do mnie dzwonił że potwierdza wysyłkę pewnie dlatego że nie aktualizują na stronie Cytuj
luxor 2 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Niestety, ale to były moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Paczkę dostałem wczoraj i brakuje paru artykułów. Nie zamierzam do nich dzwonić i się z nimi użerać bo wyjdzie to samo co ostatnio (po kilku telefonach obiecali dosłać braki, ale jak dotąd nic nie ma, zamawiałem w wakacje...). Dlatego odradzam wszystkim robienie zakupów w tym sklepie. Nie traktują klienta poważnie. Radzę zamówić stuff na przykład na FK (ostatnio zamawiałem u nich parę rzeczy, paczkę spakowali w jeden dzień, nie było wszystkiego czego chciałem więc zadzwoniła bardzo miła pani z obsługi i o tym fakcie mnie poinformowała, paczka szła tylko 2 dni a więc to bardzo dobry czas jak na takie warunki pogodowe), jest tam nieco drożej ale każdego klienta traktują jak trzeba. Cytuj
Reafen 0 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Dzisiaj dostałem paczkę(nie ze wspólnego kupowania) o nr 193x.(Mieszkam w woj. Dolnośląskim).Takie info abyście się nie denerwowali ^^W tym czasie nie dostaniecie numeru przewozowego, więc nie martwcie się, jeśli nie dostaliście nr przewozowego bo paczka będzie wkrótce u was.Ja paczkę zamawiałem tydzień temu z czego została wysłana w Poniedziałek(20.12.10) i kurier przyjechał na drugi dzień ok. 15 godziny. Cytuj
sylar 3 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Dzisiaj dostałem pakę ze wspólnego mój nr paki 1833 czekałem dokładnie 16 dni, zamawiałem 5.12... Paczka przyszła w sumie wszystko z nią w porządku gdyby nie to że złamana była Super Star 2.5" ale o to nie mam pretensji do sklepu bo oni pewnie wysłali ją całą... skleję i mam nadzieje że będzie git. Brakuje bazooki o czym nie zostałem poinformowany. W tym roku po tym wszystkim niestety jestem zmuszony wystawić ocenę negatywną. Rok temu na pakę czekałem 2 dni w tym roku zajęło im to 8x dłużej i oczywiście nie mogli powiedzieć że nie ma bazooki jak dzwoniłem do nich 4x tylko ciągle zapewniano mnie że paczka jest już złożona i wszystko jest... moja ocena w tym roku to 4/10 -słaby kontakt-częściowy brak towaru który zamówiłem-długi czas oczekiwania na paczkę-posiadanie klienta w poważaniu-uszkodzony sprzęt+paczka dotarła przed sylwkiem+miła obsługa+rabatto wszystko z mojej strony, dziękuję za organizację i rabat. Pozdro dla Adminów Cytuj
Shiney 0 Opublikowano 21 Grudnia 2010 hymm sam sobie zaprzeczyłeś w tym momencie, napisałeś, że miła obsługa, aczkolwiek mają klienta w poważaniu i słaby kontakt, to raczej nie jest miła obsługa;p Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Niestety, ale to były moje ostatnie zakupy w tym sklepie. Paczkę dostałem wczoraj i brakuje paru artykułów. Nie zamierzam do nich dzwonić i się z nimi użerać bo wyjdzie to samo co ostatnio (po kilku telefonach obiecali dosłać braki, ale jak dotąd nic nie ma, zamawiałem w wakacje...). Dlatego odradzam wszystkim robienie zakupów w tym sklepie. Nie traktują klienta poważnie. Radzę zamówić stuff na przykład na FK (ostatnio zamawiałem u nich parę rzeczy, paczkę spakowali w jeden dzień, nie było wszystkiego czego chciałem więc zadzwoniła bardzo miła pani z obsługi i o tym fakcie mnie poinformowała, paczka szła tylko 2 dni a więc to bardzo dobry czas jak na takie warunki pogodowe), jest tam nieco drożej ale każdego klienta traktują jak trzeba. A czego dokładnie Ci brakuje? Na jaką kwotę zostałeś oszukany? Cytuj
sylar 3 Opublikowano 21 Grudnia 2010 hymm sam sobie zaprzeczyłeś w tym momencie, napisałeś, że miła obsługa, aczkolwiek mają klienta w poważaniu i słaby kontakt, to raczej nie jest miła obsługa;p Chodziło mi o to że jak dzwonisz to wszystko jest fajnie jest miło nawet bardzo miło, ale klienta mają w poważaniu chodziło mi o to, że nie odpisują na maile i nie dzwonią jak im czegoś brakuje, jakby zadzwonili i powiedzieli: przepraszamy ale nie mamy bazooki czy chcę Pan w takim razie coś innego wziąć? i wtedy wszystko było by okej... ale nie, nie zadzwonili dowiedziałem się jak rozpakowałem pakę A można być miłym i mieć kogoś gdzieś uwierz słodzisz komuś tak tak wszystko super tak tak proszę Pana, a robisz co innego wtedy ktoś jest miły ale ma Cię gdzieś o to mi chodziło Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 21 Grudnia 2010 ...-posiadanie klienta w poważaniu...+miła obsługa Rozumiem, że miło posiadali cie w poważaniu?Nie ma to jak miła obsługa, która leci z nami w c.... @topicWczoraj dzwoniłem, otrzymałem numer przesyłki ale paczka ruszyła dopiero dziś. Ma być jutro, zobaczymy. Cytuj
Freku 0 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Najpierw piszecie że to super sklep,a teraz ..Ja w tym roku mam zamiar kupować na fajerwerki-korsarz.pl Cytuj
luxor 2 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Firawerkoman brakowało artykułów za 26 zł więc przy zamówieniu za 300 zł to spora kwota. Cytuj
1qnBDG 0 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Najpierw piszecie że to super sklep,a teraz ..Ja w tym roku mam zamiar kupować na fajerwerki-korsarz.pl masz zamiar? radze się pośpieszyć Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Najpierw piszecie że to super sklep,a teraz ..Ja w tym roku mam zamiar kupować na fajerwerki-korsarz.pl Bo sklep do tej pory był w porządku, ale opinię sobie łatwo można popsuć, o czym panowie z Top10 chyba zapomnieli. W przyszłym roku wspólne kupowanie jeśli będzie to w innym sklepie, albo z opcją wyboru sklepu...fps Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi