Bartekeuro 65 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Pytanie jak w temacie. Czy zostawiacie cos celowo i planowo na strzelanie w nowy rok? Jesli tak to co. Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Nie. Nic nigdy nie zostawiałem i nie będę zostawiał muszę wszystko wykorzystać jednego dnia... jeżeli jest już blisko godziny zero a ciągle mam sporo artykułów różnych i petard to nawalem ile wlezie ;p Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Nie wiem czy coś zostawię,bo 1 stycznia mam taką zamułę,że nic się nie chce już odpalac ;/Dlatego najprawdopodobniej wystrzelę wszystko w sylwestra,aby nie było tak jak w tamtym roku że zostało mi prawie całe opakowanie KO203 i już aby to tylko wystrzelac to odpalałem kilka na raz i rzucałem przez balkon nie patrząc już czy jakieś się nie odpaliły Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Kilka bombek 2" I odpalę w połowie stycznia jeszcze coś tak dla zabawy ;] Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 5 Grudnia 2010 Wątpie czy coś zostanie zawsze staram się wystrzelać wszystko sylwester musi być udany! Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ja tam nie polecam nic zostawiać, zwłaszcza baterii. Nie dość, że nie ma już tej atmosfery to jeszcze masa ludzi się czepia myśląc, że nie wolno strzelać. :rolleyes: Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ja tam nie polecam nic zostawiać, zwłaszcza baterii. Nie dość, że nie ma już tej atmosfery to jeszcze masa ludzi się czepia myśląc, że nie wolno strzelać. :rolleyes: Jak ktoś się nie zna to tak jest. Ja osobiście idę z dala od bloków, żeby nikogo nie denerwować. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Specjalnie nie. Jeśli nie chce mi się strzelać, to zostaje. Z zeszłego roku została paczka 100 sztuk K0203, 4 cyrcoblice cracling od komety P7021, trochę ponad opak. pszczółek hesti. Cytuj
luxor 2 Opublikowano 5 Grudnia 2010 W zeszłym roku zostało mi sporo artykułów, 2x JW90, kilka małych kostek z tripla i full pierdół. W tym roku jednak zamierzam wywalić wszystko co mam. W wakację i tak zamówię coś do 100-150 zł i będę strzelał Cytuj
Bartekeuro 65 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 U mnie natomiast moze byc tak, ze wszytsko wystrzele w nowy rok jesli sie cos urodzi czytaj impreza z %.Jesli nie to pewnie wszytsko pojdzie w noc sylwestrowa tzn po godz 00 00 tak ok 1 wiec tez w nowy rok lecz w nocy ;p Cytuj
Poki 17 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Tak, ja jak co roku będe strzelał 1-szego około 19-20. Oczywiście wtedy tylko wyrzutnie no i wulkany dla mamuśki. Z kolei w sylwestra chcę wyzerować wszystkie stany petard, moździerzy i innych zabawek. Po weekendzie noworocznym nie chce mieć nawet jednej K201. Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 5 Grudnia 2010 zostanie tylko to co się gdzieś w szafie zapodzieje (nie ma takiej opcji żeby coś zostało) Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ja zostawiam sobie paczkę picollaków, którą strzelam cały rok Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Nie zostawiam wszystko staram się wystrzelać w sylwestra,gdyż w nowym roku nie czuć takiej atmosfery sylwestra. Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Picolaki i inne większe petardy się przydadzą na okres między latem, a jesienią kiedy na topolach ****************** wieczorami jedna petarda, ptaków nie ma edit mpi: Myśl co piszesz, na drugi raz dam warna Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 6 Grudnia 2010 A ja zostawiam zawszę coś na nowy rok Jakiś moździerz, rakiety Cytuj
Jango 0 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Mi zawsze zostają jakieś zimnie ognie, czasem jakieś małe petardy. Cytuj
fifa127 1 Opublikowano 7 Grudnia 2010 ja zostawię explosive II i coś jeszcze. Ale na pewno coś zostawię na wakacje. Wakacje też święto Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zawsze cos zostawiam, rakiety, duzo petard i drobiazgow, motylki, jakas fontanne i jakiegos rzymiaka. Wyrzutni raczej nie zostawiam. Czyli zawsze sporo zastawiam na nowy rok, czsec specjalnie, czesc przypadkiem. A czesc i tak zostanie mi na reszte roku, chociaz i tak w ciagu roku kupuje w hurtowniach itp.Pozdro JMJ Cytuj
kuzim 0 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ja tak samo jak wczesniej powiedzial mpiwowski, nie zstawiam nic, bo potem juz nie ma takiej atmosfery na strzelanie.. Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ja wyrzutnie zostawiam na nowy rok i wszystkie najlepsze rzeczy.W sylwestra strzelam tylko petardami i wszystkim innym tj.rakiety i wszystko co idzie do nieba oprócz baterii:)To zostawiam na nowy rok,aby rodzinka mogła zobaczyć to cudo na żywo:D Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 14 Grudnia 2010 W zasadzie nigdy nie zostawiam nic na nowy rok, święto dla mnie jest w sylwka tylko i strzelania od rana do rana xd a nowy rok uczucie że koniec wszystko, takie dziwnie w brzuchu .... zaraz szkoła i oczekiwanie na 2011/2012 B) Cytuj
MpT 0 Opublikowano 19 Grudnia 2010 W tym roku celowo zostawiam sobie ze dwie szelki Petardy i pierdółki też zawsze jakieś zostają Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi