Gość DreSzCzyK Opublikowano 6 Grudnia 2010 Himam taki dylemat! mam do wydania jeszcze 60 zł co byście zrobili zamawiać szelki? "2" lub zrobić zakupy w markecie (biedronka)- jeszcze niewiadomo jakie produkty bedą! trzecia opcja może zadzwonić do FM i wybrać za 60 dych jeszcze coś? Cytuj
0 piter2599 5 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ja bym zrobił tak kupiłbym 7 szelek 2" a za resztę coś większego w biedrze Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ponieważ przy zamówieniu internetowy 1/3 kwoty dysponowanej to koszt przesyłki, osobiście poczekałbym na fajerwerki w Lidlu i tam kupił moździerz, detonatory i Cobre. Cytuj
0 Gość DreSzCzyK Opublikowano 6 Grudnia 2010 Niewiadomo jeszcze jakie produkty bedą w Lidlu! Ja bym zrobił tak kupiłbym 7 szelek 2" a za resztę coś większego w biedrze 20zł przesyłka + 7 szelek = 50brak funduszy na biedre 10zl pff musze ostatecznie się zdecydować :rolleyes::rolleyes: Cytuj
0 bx2 6 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Niewiadomo jeszcze jakie produkty bedą w Lidlu!20zł przesyłka + 7 szelek = 50brak funduszy na biedre 10zl pff musze ostatecznie się zdecydować :rolleyes::rolleyes: Ja na twoim miejscu bym poczekał na oferty marketów. Szkoda 1/3 kasy zmarnować na wysyłkę. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 6 Grudnia 2010 szkoda marnować na wysyłkę, a poza tym te szelki nie są jakieś super zachwycające. Tak jak się ostatnio przekonaliśmy, tylko red wave lepiej wypaliła. Tak więc poczekaj na markety i w nich kup sobie coś odpowiedniego. Cytuj
0 piter2599 5 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Niewiadomo jeszcze jakie produkty bedą w Lidlu!20zł przesyłka + 7 szelek = 50brak funduszy na biedre 10zl pff musze ostatecznie się zdecydować :rolleyes::rolleyes: No tak nie wliczyłem wysyłki No to jednak poczekaj i kup coś w marketach Cytuj
0 Reafen 0 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zależ co już masz kupione, na szelki 2' nie radziłbym wydawać kasę, wolałbym już kupi jakieś porządne rakiety za 60zł np ABSOLUT firmy Triplex, albo zostaw sobie na hipermarkety, kto wie może akurat w tym roku nas Biedronka zaskoczy czymś fajnym i tanim ;D Cytuj
0 macieek95 1 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Ja bym brał ryzyko i kupował w marketach. Osobiście wydam w nich 50 zł. Masz tylko bierdronkę? Napewno coś fajnego się znajdzie. Cytuj
0 Pawex122 0 Opublikowano 6 Grudnia 2010 W lidlu ten moździerz jest już od dobrych kilku lat więc teraz nie może go nie być , co do biedry , myślę że oferta na ten rok bedzie zupełnie inna Cytuj
0 Gość DreSzCzyK Opublikowano 6 Grudnia 2010 Więc tak przyjdzie 2 paczka z FM to sie pomyśli jeżeli bede miał niedosyt to robie zakupy w biedrze itp, jeżeli styknie to szelki only red wave B) Cytuj
Pytanie
Gość DreSzCzyK
Hi
mam taki dylemat! mam do wydania jeszcze 60 zł co byście zrobili zamawiać szelki? "2" lub zrobić zakupy w markecie (biedronka)- jeszcze niewiadomo jakie produkty bedą! trzecia opcja może zadzwonić do FM i wybrać za 60 dych jeszcze coś?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi