krzysiu20 1 Opublikowano 6 Grudnia 2010 mam prosbe pomozcie mi.na co partrzec przy wyborze fajerwerkow? jakies oznaczenia czy co?niekazde maja napisane jaki efekt albo cos.z gory dzieki Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Najlepszą pomoca przy wyborze fajerwerek jest znajomość efektów, również po angielsku i znajomość efektów konkretnych wyrzutni danego producenta. A tego nauczysz się idąc na youtube i oglądając tam filmy importera do którego masz dostęp. Cytuj
0 CraVen 16 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Przy układaniu stuffu możesz założyć temat na forum, gdzie zamawiasz, co najbardziej cenisz i myślę że Ci forumowicze pomogą Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Przy układaniu stuffu możesz założyć temat na forum, gdzie zamawiasz, co najbardziej cenisz i myślę że Ci forumowicze pomogą Oczywiście że tak. Od tego jest forum. Nie żadne sb tylko forum. Więc napisz w poście czego potrzebujesz ile masz pieniędzy i gdzie kupujesz a postaramy sie Ci pomóc. Cytuj
Pytanie
krzysiu20 1
mam prosbe pomozcie mi.na co partrzec przy wyborze fajerwerkow? jakies oznaczenia czy co?niekazde maja napisane jaki efekt albo cos.z gory dzieki
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi