Witam, do sylwestra zostało już tylko 24 dni, czyli nieco ponad 3 tygodnie. Postanowiłem że zacznę już teraz zbierać stuff, aby do sylwka mieć już wszystko. Więc może zacznę od budżetu. Budżet w tym roku niezwykle skromny od 150 do 200zł max. Trzeba jeszcze kupić "soczki" Co lubię? Przede wszystkim petardy. Mocne, głośne, wolę klasyczne niż lontowe, ale żuki i piratki to inne sprawy Na petardy mogę przeznaczyć do nawet 50-60zł. Za resztę chcę jakieś rakietki, z ładnymi efektami i aby było ich dużo. Lubię w sylwestra być długo na dworze, dlatego chcę mieć co puszczać. Jakaś wyrzutnia, rzymskie ognie też mogą być. Nie chcę żadnych zabawkowych karabinków, ani zimnych ogni, ani fontann i wulkanów. Jeżeli ktoś jest z Opola bądź też Opolszczyzny, może orientuje się gdzie już można coś dostać? Jeśli nie, zróbcie mi screena z strony fajerwerkimarket.pl, tak aby wyszło 150zł - 200zł z kosztami przesyłki WŁĄCZNIE.
Pytanie
Zetowsky 0
Witam, do sylwestra zostało już tylko 24 dni, czyli nieco ponad 3 tygodnie.
Postanowiłem że zacznę już teraz zbierać stuff, aby do sylwka mieć już wszystko.
Więc może zacznę od budżetu. Budżet w tym roku niezwykle skromny od 150 do 200zł max. Trzeba jeszcze kupić "soczki"
Co lubię? Przede wszystkim petardy. Mocne, głośne, wolę klasyczne niż lontowe, ale żuki i piratki to inne sprawy
Na petardy mogę przeznaczyć do nawet 50-60zł. Za resztę chcę jakieś rakietki, z ładnymi efektami i aby było ich dużo.
Lubię w sylwestra być długo na dworze, dlatego chcę mieć co puszczać. Jakaś wyrzutnia, rzymskie ognie też mogą być.
Nie chcę żadnych zabawkowych karabinków, ani zimnych ogni, ani fontann i wulkanów.
Jeżeli ktoś jest z Opola bądź też Opolszczyzny, może orientuje się gdzie już można coś dostać?
Jeśli nie, zróbcie mi screena z strony fajerwerkimarket.pl, tak aby wyszło 150zł - 200zł z kosztami przesyłki WŁĄCZNIE.
Z góry dziękuję
P.S Moździerze również mogą być.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi