Anti 0 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam, ponieważ zostało mi trochę pieniędzy chciałbym abyście ułożyli mi jakiś fajny zestaw Wyrzutni do kwoty 150zł.Mam tylko 2 warunki TYLKO WYRZUTNIE z FM Muszą być "dostępne" Chciałbym też żeby to było kilka lepszych wyrzutni a nie 15 słabych Za pomoc będę wdzięczny. Cytuj
0 Orbit 4 Opublikowano 8 Grudnia 2010 W najblizszym czasie ma byc dostawa na fm wiec lepiej by bylo gdybys poczekal bo teraz nie ma za bardzo z czego ukladac stuffu Cytuj
0 fpshooter 12 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Proponuję zakup TXB757 i TX758. Cena 69 zł za szt. Myślę, że to będzie najlepszy wybór. Za 138 zł masz 2 wyrzutnie FAN 1,2" w sumie 100 salw po 5 sh.fps Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Mysle, ze jezeli to caly jego stuff, to powinien wziac troche wiecej mniejszych wyrzutni niz 2 wieksze. Przynajmniej tak bym zrobil na moim miejscu. Sam zamowilem np.: TXB421 Color Rain, P7352 - GOLD ELSA, 2520 PURPLE TAIL, TXB394 - PASSAT, JW4054 Copernicus. Cytuj
0 Anti 0 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 NIe,Ponq to nie cały mój stuff mam już dosyć pierdółek teraz chciałbym kilka większych kalibrów. Zamawiać planuję 15 Jeśli nie będzie dostawy prawdopodobnie skuszę się na propozycje Fpsa lecz inne propozycje ciągle mile widziane Cytuj
Pytanie
Anti 0
Witam, ponieważ zostało mi trochę pieniędzy chciałbym abyście ułożyli mi jakiś fajny zestaw Wyrzutni do kwoty 150zł.
Mam tylko 2 warunki
Chciałbym też żeby to było kilka lepszych wyrzutni a nie 15 słabych
Za pomoc będę wdzięczny.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi