marcin_12 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam,chciałbym kupić wrzutnie do kwoty 100zł ale nie wiem która będzie najlepsza. Sam zastanawiam się pomiędzy JW42 Black Cat a JW56. Może znacie jeszcze jakieś inne warte tej kwoty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Crispers5 1 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Polecam JW54 Imagine lub 53901 Jupiter, ale bardziej tą pierwszą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Broń boże black cata, trochę się zepsuła od jej lat świetności. JW56 jest według mnie wyborem idealnym, zawsze robiła na mnie dobre wrażenie. 53901 Jupiter też możesz rozważyć, także ładnie śmigała na moim sylwku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 jw56, jw59, jw2000, txb761, P7648coś z tego bym proponował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 JW57, JW59, JW56, TXB758, JW77, 53901Wybieraj między tymi bo mają naprawdę ładne efekty Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Bierz JW56 !!! samemu chciałem to napisać, ale mpi był pierwszy xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcin_12 0 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Mój wybór padł na JW56. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marcin_12 0
Witam,
chciałbym kupić wrzutnie do kwoty 100zł ale nie wiem która będzie najlepsza. Sam zastanawiam się pomiędzy JW42 Black Cat a JW56. Może znacie jeszcze jakieś inne warte tej kwoty?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi