Skocz do zawartości

[Rafik_15] Stuff 2010/2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

img0569g.th.jpg

img05700.th.jpg

Dzisiaj odebrałem (osobiście) paczkę ze wspólnego kupowania ;).
Mam nadzieje że jeszcze coś dokupię przed świętami.Wydałem jak na razie 410zł.

Opublikowano

Moim Zdaniem Stuffik bardzo godny, jak byś mógł po sylwestrze opisz wrażenia z rakiet demony,a ile wydałeś na część bez rakiet?

Opublikowano

Bez rakiet wydałem 334zł, oczywiście kwota jest podana z rabatem.

Opublikowano

Stuff badzo dobry,szykuje sie super sylwek.Duzo zabawy z petardami i konkretne strzelanie najlepszymi propozycjami jorge i triplex

Opublikowano

Stuff dobrze ułożony. Będziesz miał i dużo zabawy i dobre efekty.

Moim Zdaniem Stuffik bardzo godny, jak byś mógł po sylwestrze opisz wrażenia z rakiet demony,a ile wydałeś na część bez rakiet?

Miałem Demony, są minimalnie gorsze od Perfectów ale różnica jest prawie niedostrzegalna jak dla mnie ;)
Opublikowano

Ciekawi mnie co to za niebieska rakieta?

Opublikowano

To samo pytanie, skąd ta niebieska rakieta? Jakiej jest firmy ile kosztowała i gdzie kupiłeś?

Opublikowano

Rafik ziomek i Ty nic nie mówisz, że jesteś z Gdańska xD. Trzeba bedzie iśc na jakieś strzelanie xD.
Co do paczki to super - dużo różnych produktów dobranych z głową.
Gdzie odbierałeś ? Przejazdowo czy namiot ?

Opublikowano

No no,faktycznie super stuff.Same dobre wyrzutnie,kilka paczek FP3/NEW,3 mozdzierze.Lepszego stuffu chyba nie mogłeś złożyc :P
Jak dla mnie ekstra :) Moja ocena: 10/10

Opublikowano

Co do rakiety dałem za nią 46zł.Ma efekt Golden willow.I ma chyba jakieś 140cm wysokości.Importer to Festival Fyrvekeri AS.Dostałem ją w TOP 10 Pan z którym rozmawiałem powiedział że są z Norwegii.Niby efekt jest powalający , ale to się okaże ;).
Postaram nagrać film z tej rakiety , ale niczego nie obiecuje :P

Rafik ziomek i Ty nic nie mówisz, że jesteś z Gdańska xD. Trzeba bedzie iśc na jakieś strzelanie xD.
Co do paczki to super - dużo różnych produktów dobranych z głową.
Gdzie odbierałeś ? Przejazdowo czy namiot ?

Odbierałem paczkę w Przejazdowo.Jak coś to będzie można się omówić na jakiś wypad do namiotu TOP 10.Tylko nie wiem czy znajdę czas przed świętami ;)
Opublikowano

A taką rakietę możne każdy zamówić na fm, czy jakieś układy trzeba mieć?
I czy wysłali by ją w paczce czy tylko odbiór osobisty?

Opublikowano

Mieli dwie sztuki tylko musiałbyś zadzwonić do nich i się zapytać o tą rakietę. Druga była koloru czarnego i miała inny efekt , ale tego już ci nie powiem bo nie pamiętam ;).

Opublikowano

Obawiam się, że ta druga pojechała do vela do Lublina...

fps

Opublikowano

ss851096.jpg

yeacc.jpg

Co do stuffu, to naprawdę bardzo dobrze dobrany ;) Sam przy takim budżecie wybrałbym podobne pozycje.

Opublikowano

oby tylko panowie rafik i vel nie było jak z opalem od komety

Opublikowano

Jeżeli zamawiałeś na wk... i masz demony ? hymm , z tego co pamiętam to w pierwszy dzień wk rano nie było już demonów.... były "na zamówienie " więc ocb? :D:D

Opublikowano

Było tylko jedno opakowanie :P.