Rafik_15 0 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Dzisiaj odebrałem (osobiście) paczkę ze wspólnego kupowania .Mam nadzieje że jeszcze coś dokupię przed świętami.Wydałem jak na razie 410zł. Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Moim Zdaniem Stuffik bardzo godny, jak byś mógł po sylwestrze opisz wrażenia z rakiet demony,a ile wydałeś na część bez rakiet? Cytuj
Rafik_15 0 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Bez rakiet wydałem 334zł, oczywiście kwota jest podana z rabatem. Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Stuff badzo dobry,szykuje sie super sylwek.Duzo zabawy z petardami i konkretne strzelanie najlepszymi propozycjami jorge i triplex Cytuj
luxor 2 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Stuff dobrze ułożony. Będziesz miał i dużo zabawy i dobre efekty. Moim Zdaniem Stuffik bardzo godny, jak byś mógł po sylwestrze opisz wrażenia z rakiet demony,a ile wydałeś na część bez rakiet? Miałem Demony, są minimalnie gorsze od Perfectów ale różnica jest prawie niedostrzegalna jak dla mnie Cytuj
capensis 12 Opublikowano 9 Grudnia 2010 To samo pytanie, skąd ta niebieska rakieta? Jakiej jest firmy ile kosztowała i gdzie kupiłeś? Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Rafik ziomek i Ty nic nie mówisz, że jesteś z Gdańska xD. Trzeba bedzie iśc na jakieś strzelanie xD.Co do paczki to super - dużo różnych produktów dobranych z głową.Gdzie odbierałeś ? Przejazdowo czy namiot ? Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 10 Grudnia 2010 No no,faktycznie super stuff.Same dobre wyrzutnie,kilka paczek FP3/NEW,3 mozdzierze.Lepszego stuffu chyba nie mogłeś złożyc Jak dla mnie ekstra Moja ocena: 10/10 Cytuj
Rafik_15 0 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 Co do rakiety dałem za nią 46zł.Ma efekt Golden willow.I ma chyba jakieś 140cm wysokości.Importer to Festival Fyrvekeri AS.Dostałem ją w TOP 10 Pan z którym rozmawiałem powiedział że są z Norwegii.Niby efekt jest powalający , ale to się okaże . Postaram nagrać film z tej rakiety , ale niczego nie obiecuje Rafik ziomek i Ty nic nie mówisz, że jesteś z Gdańska xD. Trzeba bedzie iśc na jakieś strzelanie xD.Co do paczki to super - dużo różnych produktów dobranych z głową.Gdzie odbierałeś ? Przejazdowo czy namiot ? Odbierałem paczkę w Przejazdowo.Jak coś to będzie można się omówić na jakiś wypad do namiotu TOP 10.Tylko nie wiem czy znajdę czas przed świętami Cytuj
capensis 12 Opublikowano 11 Grudnia 2010 A taką rakietę możne każdy zamówić na fm, czy jakieś układy trzeba mieć?I czy wysłali by ją w paczce czy tylko odbiór osobisty? Cytuj
Rafik_15 0 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2010 Mieli dwie sztuki tylko musiałbyś zadzwonić do nich i się zapytać o tą rakietę. Druga była koloru czarnego i miała inny efekt , ale tego już ci nie powiem bo nie pamiętam . Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Obawiam się, że ta druga pojechała do vela do Lublina...fps Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Co do stuffu, to naprawdę bardzo dobrze dobrany Sam przy takim budżecie wybrałbym podobne pozycje. Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 12 Grudnia 2010 oby tylko panowie rafik i vel nie było jak z opalem od komety Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jeżeli zamawiałeś na wk... i masz demony ? hymm , z tego co pamiętam to w pierwszy dzień wk rano nie było już demonów.... były "na zamówienie " więc ocb? :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi