brak 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 wiem co już kupie oprócz wyrzutni chciałbym się dowiedzieć pare dobrych wyrzutnie (ok 3). B) z FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 HI-TEC - SM98812520 PURPLE TAILWięcej się chyba nie da Razem 23.98 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 blue neon 15,002520 purple tail 11,99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 wiem co już kupie oprócz wyrzutni chciałbym się dowiedzieć pare dobrych wyrzutnie (ok 3). B) z FM Po pierwsze niech autor mnie oświeci co miał na myśli. Po drugie wysyłka z FM kosztuje 24 zł więc zostaje 2 zł do wydania czyli Saturn Missle. Proponuję wycieczkę do jakiegoś marketu, zamówienie za 26 zł mija się z celem, chyba, że będziesz odbierał osobiście. Jeśli tak to proponuję Magmę i Sky Buster, Saturn Missle i Pyramid.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Po pierwsze niech autor mnie oświeci co miał na myśli. Po drugie wysyłka z FM kosztuje 24 zł więc zostaje 2 zł do wydania czyli Saturn Missle. Proponuję wycieczkę do jakiegoś marketu, zamówienie za 26 zł mija się z celem, chyba, że będziesz odbierał osobiście. Jeśli tak to proponuję Magmę i Sky Buster, Saturn Missle i Pyramid.fps Wszystko co wymieniles procz Saturn Missiles jest na zamowienie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brak 0 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jeśli bez dostawy to z dostawą wyjdzie 50zł co za tym idzie ? lepiej już coś kupić w markecie lub sklepie w mieście I wytłumacz co miałeś na myśli mówiąc "wiem co już kupie oprócz wyrzutni chciałbym się dowiedzieć pare dobrych wyrzutnie (ok 3)" oprócz wyrzutni chcesz jeszcze kupić wyrzutnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
brak 0
wiem co już kupie oprócz wyrzutni chciałbym się dowiedzieć pare dobrych wyrzutnie (ok 3). B) z FM
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi