JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 11 Lutego 2012 Stawiam bardziej na efekty wyrzutni ale i tez na rozpryski Stawia na efekty wyrzutni, ale "tez i" na rozpryski... A ja głupi myślałem ze efekt i rozprysk to w tym wypadku to samo... Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 27 Lutego 2012 Witam witam wszystkich mam pytanko czy ktoś miał w ogóle TXB281/U17009 - RAPER albo słyszał coś o niej ??( https://fajerwerkimarket.pl/txb281-u17009-raper-9-strz-nowosc.html ) Widać że chyba jest tanią kątówką ale ciekawe czy wystrzela 3 pociski na raz czy nie bo jak tak to mogła by być całkiem tanią wyrzutnią kątową.(Sory za te opcje opcjonalne Niewiem jak to skasować oczywiście wiem że pisze się WYRZUTNIA.. ) Więcej emotek w tak krótkim poście się niedało ?Tak własnie niepowinno się pisać postów !!! Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 27 Lutego 2012 Więcej emotek w tak krótkim poście się niedało ?Tak własnie niepowinno się pisać postów !!! A co w tym jest śmiesznego? Chyba pomyliłeś działy... Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 27 Lutego 2012 Nie pomyliłem działów, poprostu śmieszą mnie tego typu wypowiedzi. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 27 Lutego 2012 Stawia na efekty wyrzutni, ale "tez i" na rozpryski... A ja głupi myślałem ze efekt i rozprysk to w tym wypadku to samo... No to źle słyszałeś, bo mogą być dwa ładunki o efekcie np. red crosette z tym, że jeden ładunek będzie miał duży i pełny rozprysk, a drugi rozprysk (też o efekcie strobe) może być mały, niekształtny itp. Efekt, a rozprysk to nie jest to samo. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 27 Lutego 2012 No to źle słyszałeś, bo mogą być dwa ładunki o efekcie np. red crosette z tym, że jeden ładunek będzie miał duży i pełny rozprysk, a drugi rozprysk (też o efekcie strobe) może być mały, niekształtny itp. Efekt, a rozprysk to nie jest to samo. Oczywiście, wiem, dlatego napisałem "w tym przypadku". Autor raczej nie zagłębiał się w takie szczegóły i napisał dwie rzeczy, w jego rozumieniu takie same, może miał na myśli coś innego a źle napisał. Być może chodziło mu o efekt jako efekt, np. red peony, a rozprysk jako jego wielkość itp, ale jednak wątpię.@Majster, tutaj nie było z tymi emotkami aż tak źle. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 29 Lutego 2012 Historyczny wpis Mpiwowskiego z Shoutboxa Spójrz na mnie potem na jmjota i ponownie na mnie i na jmjota. Szkoda, że nie jest taki jak ja. Gdyby był jak ja mógłby mnie zastąpić. Przeczytaj rangi na forum i obejrzyj uprawnienia. Gdzie jesteś? Jesteś na forumfajerwerki rządzonym przez jmjota które mógłbyś mieć. Co jest w twojej głowie? Spójrz z powrotem na mnie, jest mną !! To super moderator jmj, Spójrz ponownie. Wszystko jest możliwe jeśli tylko wap będzie chciał. Siedze na koniu. !! Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 26 Marca 2012 Dodatkowo przy niektórych wybuchach natężenie dźwięku było tak gigantyczne, że nawet przy uszach zatkanych palcami odczuwałem dyskomfort Z tematu: LINKPo prostu :D:D:D:D:D Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Diss miesiąca : Jakbyście wprowadzili zamiast tego darmową wysyłkę od 20zł chociażby przez 2-3 dni na Mikołajki albo nawet jeden to byłoby bardzo fajnie ;)/>/> I myślę, że wtedy full ludzi zrobiłoby zakupy w waszym sklepie.Pozdrawiam :)/>/> Drogi Wojtku Pirotechniku,radzi byśmy byli robic bezpłatną przesyłkę nawet od 2 złotych wartości zakupu, tylko doradż nam proszę skąd brać pieniądze na pokrycie strat23 złote ( czyli tyle, ile kosztuje u nas przesyłka ) w rzeczywistości nie zawsze pokrywa całkowity koszt pakowania i przesyłkiwysyłając na własny koszt zakupy wartości 20 złotych ( zakładając, że cały posiadany towar dostaliśmy w prezencie albo ukradliśmy ) dokładamy do każdej paczki minimum 3 złote ( przy paczkach pobraniowych więcej )Drogi Wojtku,mamy nadzieję, że nie wiążesz swojej przyszłości z ekonomią lub biznesem, bo nie jest to właściwa droga życiowa dla Ciebiepozdrawiamy bardzo serdeczniefajerwerki-net.pl Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Diss miesiąca :D/>: Miałem wstawiac, ale nie wiedziałem czy się z tego śmiac czy płakac... Cytuj
FITBest 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Nie no to było mega ;pEdit// Post przywrócony bo to jest dział o Off topie więc pisanie off topu jest raczej uzasadnione Edytowane 5 Grudnia 2012 przez firawerkoman Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Pozwoliłem sobie zmienić tytuł tematu na "ZŁOTE MYŚLI forumowiczów" będzie bardziej wyraźniejsze ;)/>i kolejny number one endriu123457 : (06 grudzień 2012 - 08:19) bana za to że pomagam ludzią w pomocy haha śmiechu warte jak można pomagać w pomocy? Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 7 Grudnia 2012 endriu123457 : (07 grudzień 2012 - 10:10) Nie bo potem się zakochają i będą mi na chatke wchodzić by ich do niej zaprowadzić haha xD Cytuj
The-Piroman 0 Opublikowano 26 Listopada 2013 ceny nieczego sobie nie są wcale takie złe ceny ;)/> haha, ale to nie pierwszy post bez sensu Dawida Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Korsarz96 Napisano dziś, 22:50 Użytkownik drewniak dnia 01 grudzień 2013 - 22:41 napisał To się dorzuci te 20 zł .. Bogacz... Że tak powiem burżuazja... Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 1 Grudnia 2013 http://i.imgur.com/KqXnvdb.png Kurde uśmiałem się JacuQM Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Kurde uśmiałem się :)/>/> JacuQM hahahahhah leże i nie wstaje :facepalm:/> jak można być tak ineligentny.. endriu123457 Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 1 Stycznia 2014 http://i.imgur.com/KqXnvdb.png Pozdrowienia z podłogi :xmas_laugh: . Achilles wygrywa! Cytuj
Maciej Borkowski 0 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jak mówi stare przysłowie 'Nic nie dzieje się bez przyczyny', uważam je za bardzo mądre. Uświadomienie sobie tego faktu, często jest równoznaczne z rozwiązaniem problemu. Czasami wystarczy logicznie pomyśleć przez chwilę, zamiast tracić nerwy, czas i pieniądze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi