Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stawiam bardziej na efekty wyrzutni ale i tez na rozpryski ;)

Stawia na efekty wyrzutni, ale "tez i" na rozpryski... A ja głupi myślałem ze efekt i rozprysk to w tym wypadku to samo...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam witam wszystkich :D mam pytanko czy ktoś miał w ogóle TXB281/U17009 - RAPER albo słyszał coś o niej ??

( https://fajerwerkimarket.pl/txb281-u17009-raper-9-strz-nowosc.html )

Widać że chyba jest tanią kątówką ale ciekawe czy wystrzela 3 pociski na raz czy nie bo jak tak to mogła by być całkiem tanią wyrzutnią kątową.

(Sory za te opcje opcjonalne :D Niewiem jak to skasować :D oczywiście wiem że pisze się WYRZUTNIA.. :D )

Więcej emotek w tak krótkim poście się niedało ?

Tak własnie niepowinno się pisać postów !!!
Opublikowano

Więcej emotek w tak krótkim poście się niedało ?

Tak własnie niepowinno się pisać postów !!!

A co w tym jest śmiesznego? Chyba pomyliłeś działy...
Opublikowano

Nie pomyliłem działów, poprostu śmieszą mnie tego typu wypowiedzi.

Opublikowano

Stawia na efekty wyrzutni, ale "tez i" na rozpryski... A ja głupi myślałem ze efekt i rozprysk to w tym wypadku to samo...

No to źle słyszałeś, bo mogą być dwa ładunki o efekcie np. red crosette z tym, że jeden ładunek będzie miał duży i pełny rozprysk, a drugi rozprysk (też o efekcie strobe) może być mały, niekształtny itp. Efekt, a rozprysk to nie jest to samo.
Opublikowano

No to źle słyszałeś, bo mogą być dwa ładunki o efekcie np. red crosette z tym, że jeden ładunek będzie miał duży i pełny rozprysk, a drugi rozprysk (też o efekcie strobe) może być mały, niekształtny itp. Efekt, a rozprysk to nie jest to samo.

Oczywiście, wiem, dlatego napisałem "w tym przypadku". Autor raczej nie zagłębiał się w takie szczegóły i napisał dwie rzeczy, w jego rozumieniu takie same, może miał na myśli coś innego a źle napisał. Być może chodziło mu o efekt jako efekt, np. red peony, a rozprysk jako jego wielkość itp, ale jednak wątpię.

@Majster, tutaj nie było z tymi emotkami aż tak źle.
Opublikowano

Historyczny wpis Mpiwowskiego z Shoutboxa :D

Spójrz na mnie potem na jmjota i ponownie na mnie i na jmjota. Szkoda, że nie jest taki jak ja. Gdyby był jak ja mógłby mnie zastąpić. Przeczytaj rangi na forum i obejrzyj uprawnienia. Gdzie jesteś? Jesteś na forumfajerwerki rządzonym przez jmjota które mógłbyś mieć. Co jest w twojej głowie? Spójrz z powrotem na mnie, jest mną !! To super moderator jmj, Spójrz ponownie. Wszystko jest możliwe jeśli tylko wap będzie chciał. Siedze na koniu. !!
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dodatkowo przy niektórych wybuchach natężenie dźwięku było tak gigantyczne, że nawet przy uszach zatkanych palcami odczuwałem dyskomfort

Z tematu: LINK

Po prostu :D:D:D:D:D:D
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Diss miesiąca :D:

Jakbyście wprowadzili zamiast tego darmową wysyłkę od 20zł chociażby przez 2-3 dni na Mikołajki albo nawet jeden to byłoby bardzo fajnie ;)/>/> I myślę, że wtedy full ludzi zrobiłoby zakupy w waszym sklepie.Pozdrawiam :)/>/>

Drogi Wojtku Pirotechniku,

radzi byśmy byli robic bezpłatną przesyłkę nawet od 2 złotych wartości zakupu, tylko doradż nam proszę skąd brać pieniądze na pokrycie strat
23 złote ( czyli tyle, ile kosztuje u nas przesyłka ) w rzeczywistości nie zawsze pokrywa całkowity koszt pakowania i przesyłki
wysyłając na własny koszt zakupy wartości 20 złotych ( zakładając, że cały posiadany towar dostaliśmy w prezencie albo ukradliśmy ) dokładamy do każdej paczki minimum 3 złote ( przy paczkach pobraniowych więcej )

Drogi Wojtku,
mamy nadzieję, że nie wiążesz swojej przyszłości z ekonomią lub biznesem, bo nie jest to właściwa droga życiowa dla Ciebie

pozdrawiamy bardzo serdecznie

fajerwerki-net.pl
Opublikowano

Diss miesiąca :D/>:

Miałem wstawiac, ale nie wiedziałem czy się z tego śmiac czy płakac...
Opublikowano (edytowane)

Nie no to było mega ;p

Edit// Post przywrócony bo to jest dział o Off topie więc pisanie off topu jest raczej uzasadnione ;)

Edytowane przez firawerkoman
Opublikowano

Pozwoliłem sobie zmienić tytuł tematu na "ZŁOTE MYŚLI forumowiczów" będzie bardziej wyraźniejsze ;)/>

i kolejny number one ;)

endriu123457 : (06 grudzień 2012 - 08:19) bana za to że pomagam ludzią w pomocy haha śmiechu warte

jak można pomagać w pomocy?
Opublikowano
endriu123457 : (07 grudzień 2012 - 10:10) Nie bo potem się zakochają i będą mi na chatke wchodzić by ich do niej zaprowadzić haha xD
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

mistrz w swojej klasie heheh :)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

ceny nieczego sobie nie są wcale takie złe ceny ;)/>

haha, ale to nie pierwszy post bez sensu Dawida :P

Opublikowano

Bartekeuro

35 dni , coraz szybciej zlatuje...
Opublikowano

Korsarz96

Napisano dziś, 22:50

Użytkownik drewniak dnia 01 grudzień 2013 - 22:41 napisał

To się dorzuci te 20 zł ..

Bogacz... Że tak powiem burżuazja...

Opublikowano

Kurde uśmiałem się :)/>/>

JacuQM

hahahahhah leże i nie wstaje :facepalm:/> jak można być tak ineligentny..

endriu123457 :67675:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hahahahah to samo chciałem wkleić :D

• 2 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak mówi stare przysłowie 'Nic nie dzieje się bez przyczyny', uważam je za bardzo mądre. Uświadomienie sobie tego faktu, często jest równoznaczne z rozwiązaniem problemu. Czasami wystarczy logicznie pomyśleć przez chwilę, zamiast tracić nerwy, czas i pieniądze :blush: