kameleon 1 Opublikowano 11 Grudnia 2010 witam W związku z niespodziewanym nadejściem zimy xd Czas wybrać się na stok poszusować na nartach lub snowboardzie.Piszcie w tym temacie jakie stoki odwiedzacie, może akurat uda się że kilka osób z forum będzie na tym samym Stoki na których ja jeżdzę to : -Zieleniec koło Kudowy -Góra Kameńsk koło Bełchatowa Cytuj
Filip 5 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Austria , Włochy i Bukowina Tatrzańska, nieznam dokładniej ;/ Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 11 Grudnia 2010 kameleon, a kiedy jedziesz do Zieleńca ? Może byśmy się spotkali bo tam jeżdżę bo mam nie daleko Jak coś to napisz na PW może się dogadamy ? Ja odwiedzam : Harahow - Czechy ZieleniecSzklarska Poręba Cytuj
kameleon 1 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 Odświeżam Dodam że w ten weekend jadę na Zieleniec z ekipą, a więc jeżeli ktoś także się wybiera to pisać na pw Cytuj
KaMMiL 25 Opublikowano 9 Lutego 2011 A ja jeżdżę na stokach :-Zebra (białka)-Hawrań (Jurgów)-Nosal (Zakopane)aaa i jeszcze Czarna Góra Pozdro Cytuj
Jakto55 0 Opublikowano 9 Lutego 2011 HarachovSzklarska PorębaSpindlerovy MlynNajlepszy z tych miejscowosci to Mlyn ale tam ceny strasznie drogie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi