Jakto55 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jakie polecacie mi kupić 2 wyrzytnie z fm do 60 zł?? Za odpowiedż z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jakie polecacie mi kupić 2 wyrzytnie z fm do 60 zł?? Za odpowiedż z góry dzięki 2x60 czy 60 calosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jakto55 0 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 całość niech bedzie 70 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Powiedz jeszcze czy to beda jedyne wyrzutnie, ktore bedziesz mial na sylwestra? Jesli nie to napisz co juz masz lub co planujesz zakupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jakto55 0 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Mam juz z wyrzutni Grudzień z triplexaStyx z JorgeRed MeteorArtic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 W takim razie z tego co obecnie jest dostepne wzialbym:P7352 - GOLD ELSATXB222 - PISCES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jakto55 0
Jakie polecacie mi kupić 2 wyrzytnie z fm do 60 zł??
Za odpowiedż z góry dzięki
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi