Heineken89 0 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jakie efekty ma Wtorek z Triplexu ? może ktos wie a jak nie to może ktoś ma filmik Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Nie ma nigdzie filmu, na razie efekt pozostanie tajemnicą. :rolleyes: Cytuj
0 ponczo12496 24 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Mam pytanie a czy za 59 zł można spróbować ją wziąć ? czy strata kasy ? Cytuj
0 Orbit 4 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Mam pytanie a czy za 59 zł można spróbować ją wziąć ? czy strata kasy ? ja bym nie ryzykwoal tyle kasy wzialbym sprawdzona kostke Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Mam pytanie a czy za 59 zł można spróbować ją wziąć ? czy strata kasy ? Nie ma filmu, nie znasz efektu. Ta wyrzutnia może być świetna jak i też beznadziejna. Twój wybór, ryzykujesz albo nie. B) Cytuj
Pytanie
Heineken89 0
Jakie efekty ma Wtorek z Triplexu ? może ktos wie a jak nie to może ktoś ma filmik
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi