Bartekeuro 65 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zastanawia mnie czy kupujecie fajerwerki sami , za swoje pieniądze czy się składacie np z jakimś swoim kumplem, lub z rodziną. ? Ja w tym roku z kolega sie zlozylem, tzn ja dalem 350 a kumpel prawie 100 ;D Też sie wypowiedzcie ile np wy dajecie , a ile np Twój kolega lub ktoś z rodziny. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Co roku sie z kims skladam. W tym roku kupowalem wspolnie z 7 osobami. A dokladniej to oni kupowali wspolnie ze mna . Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Do tego czasu sam i nic nie wskazuje, by coś się zmieniło w tej kwestii. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 12 Grudnia 2010 W tym roku większość ja dałem tradycyjnie. W końcu mam dużą kwotę, nikt aż tyle się nie chce dokładać. :lol:Ale dzięki kolegom udało mi się kupić TXB506, w całości dali kasę na tę baterię. Cytuj
kamcio 0 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ja tam nigdy się nie składam. Tylko na jakieś konkrety to wtedy wspólnie! Cytuj
housemdt 0 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ja na FM kupuje z kolegami i bratem bo taniej przesyłka ale tak to kupuje sam, za mszowe. Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Wspólne fajerwerki zapoczątkowałem rok temu... wtedy razem z CraVenem mieliśmy stuffa za ~400-450zł (Ja 300 i on 150). W tym roku role się odwróciły i CraVen wydaje o więcej ode mnie (Ja ~250zł, a CraVen gruba ponad 300zł) Cytuj
Poki 17 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zawsze kupuje za swoje pieniądze. Ale jeżeli zamawiam to zazwyczaj zamawiam dla siebie i dla brata, bo przecież po co za przesyłke podwójnie płacić Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Wspólne fajerwerki zapoczątkowałem rok temu... wtedy razem z CraVenem mieliśmy stuffa za ~400-450zł (Ja 300 i on 150). W tym roku role się odwróciły i CraVen wydaje o więcej ode mnie (Ja ~250zł, a CraVen gruba ponad 300zł) Na rok dzisiejszy budżet wynosi Ty ~250 zł i mój dokładnie 460 zł czyli stuff jakiś tam jest Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 16 Października 2013 Osobiście nie składam się z nikim, natomiast jeżeli kupuje coś przez internet w większej ilości np. karton FP3 który wychodzi taniej jeżeli wezmę cały, zdarza się mi wziąć go na pół. Szybciej już coś odsprzedam niż złożę się JacuQM Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 16 Października 2013 ja w tym roku składam sie z kuzynem na piro ja 800zł on 200zł Cytuj
Ari001 0 Opublikowano 19 Października 2013 Jak byłem juz na tyle "mądry" by kupować bez rodziców fajerwerki to sie składało z kumplem, teraz samemu ciagle, ale jest paru z którymi mógłbym się składać na tak zwany pokaz. Cytuj
fifi951117 0 Opublikowano 19 Października 2013 W tym roku zamawiam sam,jedynie pytałem się kilku osób czy chciały by na jedną przesyłkę zamówić Cytuj
Pampi123 1 Opublikowano 27 Października 2013 Jak zamawiam przez internet to wraz z kumplem zbieramy ludzi , żeby jak najmniej przesyłka wyszła ;D A tak to zawsze kupuje za swoje i tylko sam. Cytuj
janpiroman 0 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Może i odkopuje temacik ale powiem wam że w tym roku składam się z sąsiadami obok. Razem mamy 500 zł i zdecydowaliśmy się na 3 konkretne kostki. Pozdrawiam Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ja raczej z kolegą lub z dwoma. Ale tylko jak co to razem zamawiamy żeby mniej za przesyłke mniej płacić. Raczej razem strzelamy ale to też zależy bo czasami jade do rodziny na sylwka i wtedy nikt oprócz mnie nie ma fajerwerków. Ewntyalnie kuzyni jakieś słabe petardy ale nic z efektem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi