Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawia mnie czy kupujecie fajerwerki sami , za swoje pieniądze czy się składacie np z jakimś swoim kumplem, lub z rodziną. ?
Ja w tym roku z kolega sie zlozylem, tzn ja dalem 350 a kumpel prawie 100 ;D
Też sie wypowiedzcie ile np wy dajecie , a ile np Twój kolega lub ktoś z rodziny.

Opublikowano

Co roku sie z kims skladam. W tym roku kupowalem wspolnie z 7 osobami. A dokladniej to oni kupowali wspolnie ze mna rolleyes.gif.

Opublikowano

Do tego czasu sam i nic nie wskazuje, by coś się zmieniło w tej kwestii.

Opublikowano

W tym roku większość ja dałem tradycyjnie. W końcu mam dużą kwotę, nikt aż tyle się nie chce dokładać. :lol:

Ale dzięki kolegom udało mi się kupić TXB506, w całości dali kasę na tę baterię.

Opublikowano

Ja kupuję zawsze sam za swoje...

fps

Opublikowano

Ja tam nigdy się nie składam. Tylko na jakieś konkrety to wtedy wspólnie!

Opublikowano

Oczywiście sam i za swoje :D

Opublikowano

Sam, za swoje xd

Opublikowano

Ja na FM kupuje z kolegami i bratem bo taniej przesyłka ale tak to kupuje sam, za mszowe.

Opublikowano

Zawsze sam i za swoje :)

Opublikowano

Wspólne fajerwerki zapoczątkowałem rok temu... wtedy razem z CraVenem mieliśmy stuffa za ~400-450zł (Ja 300 i on 150). W tym roku role się odwróciły i CraVen wydaje o więcej ode mnie (Ja ~250zł, a CraVen gruba ponad 300zł)

Opublikowano

Zawsze kupuje za swoje pieniądze. Ale jeżeli zamawiam to zazwyczaj zamawiam dla siebie i dla brata, bo przecież po co za przesyłke podwójnie płacićtongue.gif

Opublikowano

Wspólne fajerwerki zapoczątkowałem rok temu... wtedy razem z CraVenem mieliśmy stuffa za ~400-450zł (Ja 300 i on 150). W tym roku role się odwróciły i CraVen wydaje o więcej ode mnie (Ja ~250zł, a CraVen gruba ponad 300zł)

Na rok dzisiejszy budżet wynosi Ty ~250 zł i mój dokładnie 460 zł czyli stuff jakiś tam jest :D
  • 2 lata później...
Opublikowano

Osobiście nie składam się z nikim, natomiast jeżeli kupuje coś przez internet w większej ilości np. karton FP3 który wychodzi taniej jeżeli wezmę cały, zdarza się mi wziąć go na pół. Szybciej już coś odsprzedam niż złożę się :)

JacuQM

Opublikowano

Jak byłem juz na tyle "mądry" by kupować bez rodziców fajerwerki to sie składało z kumplem, teraz samemu ciagle, ale jest paru z którymi mógłbym się składać na tak zwany pokaz.

Opublikowano

W tym roku zamawiam sam,jedynie pytałem się kilku osób czy chciały by na jedną przesyłkę zamówić ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak zamawiam przez internet to wraz z kumplem zbieramy ludzi , żeby jak najmniej przesyłka wyszła ;D A tak to zawsze kupuje za swoje i tylko sam.

Opublikowano

Jak co roku, składam się ze starszym bratem ;)

Opublikowano

Ja za swoje :P

• 1 rok później...
Opublikowano

Może i odkopuje temacik ale powiem wam że w tym roku składam się z sąsiadami obok. Razem mamy 500 zł i zdecydowaliśmy się na 3 konkretne kostki.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja raczej z kolegą lub z dwoma. Ale tylko jak co to razem zamawiamy żeby mniej za przesyłke mniej płacić. Raczej razem strzelamy ale to też zależy bo czasami jade do rodziny na sylwka i wtedy nikt oprócz mnie nie ma fajerwerków. Ewntyalnie kuzyni jakieś słabe petardy ale nic z efektem.