plama 0 Opublikowano 12 Grudnia 2010 siemka mam pytanie co sadzicie o zestawie xxxl (hestia) i co mam kupic na sylwka 2010/2011 do 160zł Cytuj
0 macieek95 1 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jeśli chodzi o zestaw hestii: http://www.forumfajerwerki.pl/topic/667-he0701-max-xxxl/. Jak to Hestia, opinie zestaw ma dobre i złe. Lepszym rozwiązaniem będzie ułożenie sobie takiego "zestawu" lub kupienie innego gotowego. Wybierasz jaki zestaw rakiet + fontanny. Podobno rakiety (z tego zestawu) większe mają takie same lub gorsze rozpryski jak mniejsze. A do 2 części tematu napisz nam gdzie kupujesz, co chciałbyś mieć? Cytuj
0 1qnBDG 0 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Rakiety jak na tak duże to mizerne raczej ..a te niby wyrzutnie to tak naprawde wulkany ;/Więc za 160zł kupisz o wiele więcej i napewno co mają lepsze efekty ; ) Cytuj
0 piter2599 5 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Ja myślę, że lepszym rozwiązaniem byłoby kupować w biedronce, e.leclerc i lidl, ale najpierw trzeba poznać oferty Pozdro Cytuj
0 kuzim 0 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zestaw raczej dupny. Za 160 lepiej kupisz fajerwerki na FM albo w marketach se jakies lepiej.. Cytuj
0 plama 0 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 Jeśli chodzi o zestaw hestii: http://www.forumfajerwerki.pl/topic/667-he0701-max-xxxl/. Jak to Hestia, opinie zestaw ma dobre i złe. Lepszym rozwiązaniem będzie ułożenie sobie takiego "zestawu" lub kupienie innego gotowego. Wybierasz jaki zestaw rakiet + fontanny. Podobno rakiety (z tego zestawu) większe mają takie same lub gorsze rozpryski jak mniejsze. A do 2 części tematu napisz nam gdzie kupujesz, co chciałbyś mieć? mam zamiar kupic w brzesku intermarche ,lidl i w rolniczym tam tez sa zrombiste fajerwerki lecznie wiem co mam kupic chciałbym wyrzutnie petardy mozdzierze rakiety fontany i jakie pierdołki Cytuj
0 macieek95 1 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Poczekaj ok. tydzień, za ten czas powinny być już gazetki (ani Lidl ani Int. nie mają ofert fajerwerków na tę chwilę). Na razie możemy jedynie mniej więcej napisać co możesz wziąć, ponieważ nie wiemy co będzie. W lidlu jest raczej ciągle, to samo (w wiekszości) więc możesz wziąść: moździerz z lidla, petarda średnia (K0203) 100 sztuk/1opak, petarda duża (K0204) 12sztuk/opak., fontanna Phoenix&Dragon, więcej nie pamiętam. Cytuj
0 Pawex122 0 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Broń boże tego zestawu nie kupuj. I zapamiętaj sobie , nie kupuj fajerwerków w realu i selgrosie. Do tej pory Najlepszymi marketami pod względem jakości fajerwerków i dobrego importera są : Lidl , Biedronka , e.leclerc i Brico chyba Cytuj
0 plama 0 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 Broń boże tego zestawu nie kupuj. I zapamiętaj sobie , nie kupuj fajerwerków w realu i selgrosie. Do tej pory Najlepszymi marketami pod względem jakości fajerwerków i dobrego importera są : Lidl , Biedronka , e.leclerc i Brico chyba a intermarvhe Cytuj
0 rademenes95 3 Opublikowano 13 Grudnia 2010 jak chcesz zamawiac na maxsem to zamow sobie tam 3 moździerze 2 calowe i bedziesz mial 24 zaje*** szelki i do tego dobierz sobie jakies pierdołki Cytuj
0 plama 0 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2010 jak chcesz zamawiac na maxsem to zamow sobie tam 3 moździerze 2 calowe i bedziesz mial 24 zaje*** szelki i do tego dobierz sobie jakies pierdołki ej to co mam wkoncu kupic bo sie sywester zbiolza Cytuj
0 Pawex122 0 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Powiedz mi , gdzie chcesz kupować ? net ? - jaka strona ? markety , jakie markety , ? i kwota ? i co sobie cenisz ? konkrety , pierdoły , czy to i to ? Cytuj
0 plama 0 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 Powiedz mi , gdzie chcesz kupować ? net ? - jaka strona ? markety , jakie markety , ? i kwota ? i co sobie cenisz ? konkrety , pierdoły , czy to i to ? biedronka lub intermarche kowta 150zł chce rakiety wytzutnie petardy rzymsjie ognie fontanny Cytuj
Pytanie
plama 0
siemka mam pytanie co sadzicie o zestawie xxxl (hestia) i co mam kupic na sylwka 2010/2011 do 160zł
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi