Pawix12345 0 Opublikowano 18 Lutego 2014 Mam znajomych którzy mówia do mnie po co tyle kasy wydales itd., a sa tacy co mowia, ze zazdroszcza. No tak to jest, ale wiecej mam takich co lubia fajerwerki . Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 20 Lutego 2014 Ogólnie to nic nikt nie mówi jedynie jak oglądają np mój stuff na yt to: o kurde ale tego masz takie itp ;d Cytuj
piropilo12 0 Opublikowano 28 Marca 2014 Mi wszyscy mówią ze lepiej SE za 20 hukowych kupić a za resztę wypić . Ja im mowie ze wypić można zawsze a strzelać tylko jeden dzień Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 28 Marca 2014 Moi koledzy mówią że mam bardzo dużo fajerwerków chociaż zawsze trzymam się około 100zł. Mówią że pewnie tata mi odpala bo im raczej nie pozwalają odpalać. No już raczej więcej niż 100zł, o wielw więcej. Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Mi zawsze ,gadają stary te 300 stówki mogłeś na nowy rok zostawić albo ile alko byś za to kupił hehe Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Mi zawsze ,gadają stary te 300 stówki mogłeś na nowy rok zostawić :D/> albo ile alko byś za to kupił hehe :D/> No to chłopie zaszalałeś 30.000 wydać na fajerwerki,uła .Pewnie miałeś na myśli 3 stówki,ale fajny żart z tego wyszedł. W sumie 3 stówki wydane na fajerwerki to bardzo skromnie Co innego wydać 1000zł.Kiedyś 5-6 lat temu 2 stówki wydać to było wielkie podniecenie i radość z jak się wtedy wydawało z dużej ilości piro.Dziś przynajmniej w moim przypadku 1000zł to nie jest kwota,która zaspokoi moje pirotechniczne zachcianki na danego Sylwka. Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Jak co roku ta sama gadka ; - Na co Ci tyle ? - Szkoda kasy . - To jest zwykłe palenie kasy , itd... Ale zawsze jak nadchodzi '31 Grudnia, a nie mówiąc już o 24 i gdy prawie wszystko puszcze w niebo i wszyscy co wcześniej tak pier..lili, to biją brawo i słyszę komenty czego tak mało ?, tylko tyle ?, jeszcze jeszcze . Cytuj
Mika 0 Opublikowano 30 Października 2014 Nie którzy mówią czy nie szkoda mi kasy a kilka innych też zamawia ze mną :xmas_wink: Uważam że raz w roku można sobie pozwolić kupić fajerwerki za 300 zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi