Babel. 0 Opublikowano 13 Grudnia 2010 WitamCo wybrać aby najbardziej się opłaciło do 50 zł z Biedronki ? bo już sam nie wiem . Cytuj
0 Orbit 4 Opublikowano 13 Grudnia 2010 zalezy co lubisz,jesli stawiasz na efekt wzialbym dwie wyrzutnie 25sh(don't worry JW20) i 10sh ta okrągra (super show 6) ogladnij filmiki.Chyba ze wolisz rakiety i pierdolki to bierzesz zestaw za 25+jakas wyrzutnia Cytuj
0 Ponq 2 Opublikowano 13 Grudnia 2010 zalezy co lubisz,jesli stawiasz na efekt wzialbym dwie wyrzutnie 25sh(don't worry JW20) i 10sh ta okrągra (super show 6) ogladnij filmiki.Chyba ze wolisz rakiety i pierdolki to bierzesz zestaw za 25+jakas wyrzutnia 25 shots to JW20? Cytuj
0 Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Nie to JW27 New Generation 1,ja bym brał na twoim miejscu ją 2x. film Cytuj
Pytanie
Babel. 0
Witam
Co wybrać aby najbardziej się opłaciło do 50 zł z Biedronki ? bo już sam nie wiem .
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi