Skocz do zawartości

Sylwester bez fajerwerków?! Co robić?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze możesz iść na pokaz np. w rynku Twojego miasta jeżeli jest takie coś organizowane. Może to nie to samo ale wrażenia są niezłe :)

będę mial okolo 50-80 zl na fajerwerki,w czwartek lub piątek jade do hurtowni :)
Opublikowano

no to będzie więcej niż symboliczna paczka picolo. ^_^

Opublikowano

niestety ja w tym roku nie kupię petard ale w następnym roku muszę kupić jakieś petardy :rolleyes:

Opublikowano

7zł/h daamn to ładnie. Ja pracując 8h przy maszynie w zakladzie produkujacym tkaniny dostawałem 6zł/h i to na czarno, a normalnie pracownicy dostawali po 5,5.

dasz rade, bedzie ok

Opublikowano

ja w tym roku nie bedę strzelał petardami ale w następnym roku zaszaleję kupię 30 paczek picollaków albo i więcej :rolleyes:

• 2 lata później...
Opublikowano

Osobiście sobie tego nie wyobrażam, współczuje wszystkim którzy tak mają. Symbolicznie trzeba zawsze :)

JacuQM

Opublikowano

W ciężkiej sytuacji finansowej lepiej nic nie kupować. A jeżeli uda się troszeczkę odłożyć to symboliczny zestaw z marketu za 10 zł i też jest fajnie.

Opublikowano

Jeżeli ktoś jest pirotechnicznym fanatykiem to brak fajerwerków na sylwka to tak jak brak fajek dla palacza ;)

Pany, nie raz było bardzo ciężko, szczególnie po świętach. Wiadomo z kasą bywało różnie ale zawsze te 20-25zł na fajerwerki się znalazły. Oczywiście znam życie i wiem jak jest, szczególnie tu na Śląsku.

Opublikowano

Ja osobiscie nie wyobrazam sobie sylwestra bez fajerwerków

sylwester bez fajerwerków to nie sylwester ;)

Opublikowano

Jeżeli ktos by nie miał kasy to nie kupi proste świat się nie zawali, ale warto wydać te 15zł na zestaw z Hestii by podtrzymać tradycje

endriu123457 :67675:

Opublikowano

Szczerze wam coś powiem. Nie mogę pić wcale alkoholu ze względu na moją chorobę. Fajerwerki to jedyna moja atrakcja w sylwestra. Więc jak słysze ze dużo wydaje to mnie to śmieszy. Myślę że to jest każdego indywidualna sprawa kto ile wyda na fajerwerki. Jeden wyda 200zł na fajerwerki. a drugi a drugi 400zł na jakieś jeszcze inne rzeczy bez których mógłby przeżyć.

Opublikowano

Zawsze można pooglądać fajerwerki innych albo pojechać na imprezę :P Ale to nie to samo co mieć fajerwerki w sylwestra i strzelać :D

Opublikowano

Nie nie wytrzymał bym bez fajerwerek, co z tego że ktoś strzela.

To nie to samo jak się trzyma w ręce i odpala.

Opublikowano

Zawsze jakąś kase da się wykombinować :xmas_happy: chociaż aby na zabawe było :)

Opublikowano

sylwka bez piro Ni da rady xD wiele razy mówiłem w tym roku nie kupuje ale jednak to jest silniejsze.

• mantis zmienił(a) tytuł na Sylwester bez fajerwerków?! Co robić?!