Rafik_15 0 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Wczoraj odpaliłem jedna z tych rakiet i co ciekawe był zupełnie inny efekt(no chyba ze każda ma inny efekt) Cytuj
Gość Felix Opublikowano 18 Grudnia 2007 Odpaliłem sobie jedną taką rakietkę i mnie zamurowało piękny rozprysk na taki rozmiar i cenę !! Bardzo polecamNiestety nie mam filmu Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 27 Grudnia 2009 2 lata nikt ich nie kupowal?W tym roku je nabylem i powiem jaki maja efekt bo mam zamiar jedna odpalic przed sylwestrem. Gdy znikły z tesco praktycznie były nie do zdobycia (nie pisze tu o sklepach internetowych) Cytuj
?.B 0 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ja piedo.. Ja dałem wczoraj z 1 szt. 3 zł na ul.Śienkiewicza Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ładne ale... nic suuper. Efekty ładne i w ogóle. Szybko mi się wydaje "odlatują". Tak to spoko. Miałem je jako gratis więc Ok. Do zabawy Ok ale jako coś "większego" to raczej nie. Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Dobre rakiety za niewielką kwotę. Efekty są sporych rozmiarów oraz długo utrzymują się na niebie, polecam. Cytuj
FireVolcano 0 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Rakiety są bardzo dobre. W tym roku były chyba po 9 zł w Inter Marche Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 No no no widać po komentarzach innych rakietki muszą być naprawdę dobre....I jak na filmie widać efekt niezły 9/10może też sobie sprawię jedną paczkę tych rakiet Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Dobre przed godziną 00:00 ale jak do zabawy przed i po tej godzinie t dobre ale raczej ich nie kupię bo nie mam dostępu do sklepu Tesco ;( Cytuj
pj.patryk 3 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2011 Za niewielkie pieniądze do zabawy przed północą ok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi