Babel. 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 WitamMam zamiar kupić z kumplem jakieś z tych rakiet . U mnie w mieście Jupitery kosztują 19.99 zł a dragon queen rocket 28 zł . Jakie wybrać . Jupitery czy lepiej dopłacić te 4 zł i kupić dragony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Miałem oba rodzaje. Jak dla mnie Dragony to lepsze z rakiet Jorge więc brałbym właśnie je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Ja bym wybrał Jupitery, bo tańsze . Miałem 2 te rakiety(yellow cracling, silver gliterring) i szczególnie podobał mi się efekt: yellow cracling. Dragona mialem tylko jednego ,ale też był ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szatek185 1 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Bez dwóch zdań DQR. Te rakiety są świetne B) Lepiej dopłacić tą nieznaczną sumę bo za tą cenę żadnych lepszych rakiet nie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Ja też jestem za DQR B) Ich efekt jest nie samowity i moim zdaniem to są najlepsze rakiety w tym przedziale cenowym oprócz Speed IV i Perfect'ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Ja bym wybrał Jupitery, bo tańsze . Miałem 2 te rakiety(yellow cracling, silver gliterring) i szczególnie podobał mi się efekt: yellow cracling. Dragona mialem tylko jednego ,ale też był ładny. Lepiej dorzucić te parę groszy jak mówi większość, Dqr świetne rakiety najlepsze z tych wszystkich do 25 zł pakowanych po 4 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Babel. 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Kupiłem DQR , oby były takie dobre jak piszecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _SaVaz_ 1 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Kupiłem DQR , oby były takie dobre jak piszecie . Dobry Wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Babel. 0 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Jak odróżnić efekty DQR ? Na dole rakiet są pomalowane listewki na różne kolory . wiecie może jaki efekt ma każdy z tych kolorów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Raczej nikt z forum nie zapamiętał, która ma jakie efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 A po co ci to w ogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Babel. 0
Witam
Mam zamiar kupić z kumplem jakieś z tych rakiet . U mnie w mieście Jupitery kosztują 19.99 zł a dragon queen rocket 28 zł . Jakie wybrać . Jupitery czy lepiej dopłacić te 4 zł i kupić dragony ?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi