MrArlo12FirefoksFan 1 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam. Mam pytanie jak zrobić karabinek z około 50 pikolaków.Myslałem nad tym ze równo je ustawie w dwuch odcinkach i skleje taśmą ale mam obawy że niezapalą się wszystkie i dlatego pytam jak zrobić. Pomożecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 http://www.forumfajerwerki.pl/topic/3880-karabinek-homemade/Jak nadal czegoś nie będziesz wiedział to napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12FirefoksFan 1 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Aha thx ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 W tamtym roku podpalilem cala paczke picollakow i wypalily niemalze wszystkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi