Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja właśnie chyba zamówię na speed-fajerwerki i te 3 nowe kupie jak przetestuje to powiem .

Opublikowano

Importerem tych petard jest Gaoo. Coś mi się wydaje, że to są krachmeny w innej poligrafii ;)

Opublikowano

veli, ale zobacz też na różową bibułkę ;) Nie ma co gadać, a trzeba sprawdzić.Cenowo te wszystkie nowe petardy super nie wychodzą.

Opublikowano

Testowałem jedną z takich petard i nawet nawet .

Opublikowano

ta petarda posiada jakąś flarę?? czy only huk??

Opublikowano

Przykro mi ale ta petarda nawet nie jest godna wąchać prochu od FP3NEW.

Pyknięcie.

Opublikowano

Zadaje sobie pytanie, po jaką cholerę produkują takie petardy? Przecież widać, że chcą wyglądem upodobnić do FP3, zarazem ładując skromnie prochu.
Żeby to jeszcze kosztowało normalnie ...

Opublikowano

Ha! A mi się wydaję, że tu nie proch wini tylko ogólnie korpus z jakiej jest ona zrobiona (zatyczki itp).
Ogółem mówiąc : Nie ma co kombinować teraz z petardami jak się ma fp3. Nic więcej wam forumowiczom nie jest potrzebne do szczęścia
i pamiętajcie : Wy możecie kupić Fp3 za grosze . A śmiertelnicy idąc na targ kupują 2 sztuki jak my paczkę!

A do tego nie będzie już silniejszej petardy od fp3 w tej klasie więc nie róbcie sobie nadziei
Pozdrawiam

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Bardzo dobra petarda! Najpierw strobo a pozniej huk porownywalny do krachmena :) Pozytywnie zaskoczony :> 9/10