MrArlo12FirefoksFan 1 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Piszę ten temat ze względu na to że jutro jadę do Łodzi i będę w Manufakturze,a pytanie odnosi się dlatego że chcę się dowiedzieć czy w tym centrum handlowym spotkam jakieś fajerwerki(stoisko czy coś takiego). Jeśli tak to piszcie gdzie coś tam jest Piszcie tylko ci czy cos wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Znajdziesz. Piętro 1, real jest. Czyli fajerwerki Hestii będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12FirefoksFan 1 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 to fajnie ale raczej nie kupię bo niemam 18 lat i mi nie sprzedadza Prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Jeżeli jesteś niepełnoletni to jak mogliby ci sprzedac?Tym bardziej w hipermarkecie gdzie jest multum ludzi i mógłby go ktoś podkablowac,że sprzedaje małolatom fajerwerki Więc w 100% nie sprzedadzą ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Chyba że kogoś ładnie poprosisz... ;)B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12FirefoksFan 1 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Chyba że kogoś ładnie poprosisz... ;)B) to znaczy ? ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Widzisz jakiegoś dziadka przy kasie, podchodzisz gadasz coś o wojnie i mówisz że to takie bezpieczne słabe petardy potrzebne na chemie ...dajesz mu kase do ręki i mówisz ze tobie nie sprzeda ale mu tak bo walczył na wojne xd, tylko taki przykład podałem jest 1000 sposobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 to znaczy ? ;/ Jak nie rozumiesz takiej prostej aluzji to raczej od fajerwerków trzymaj się z daleka. Za 2-3 lata też pewnie będą. Na arzie zostań proszę przy oglądaniu dla własnego i innych bezpieczeństwa...fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12FirefoksFan 1 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Jak nie rozumiesz takiej prostej aluzji to raczej od fajerwerków trzymaj się z daleka. Za 2-3 lata też pewnie będą. Na arzie zostań proszę przy oglądaniu dla własnego i innych bezpieczeństwa...fps spytałem tylko to znaczy a ty już swoje gupie komenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_mkl 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Chłopie, masz 13 lat i się pytasz czy Ci sprzedadzą?? Prosta odp. NIE. Najlepiej pojedź z kimś dorosłym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12FirefoksFan 1 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 niechodzi o to że się dziwie tylko ze spytałem się was a jezeli chodzi oto ze jedż zkimś dorosłym to dowaliłes bo jade ze szkoły i co ? tatę wezme? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi