Skocz do zawartości

Konkurs Kometa - dyskusje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z wysłaniem pracy na konkurs Komety. Wysłałem pracę do konkurs@forumfajerwerki.pl , i po kilku minutach przychodzi nowa wiadomość o komunikacie :
Uwaga! Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.

Wiadomość adresowana do użytkownika konkurs@forumfajerwerki.pl nie została dostarczona z powodu przepełnienia skrzynki tego użytkownika.
Skontaktuj się z nim w inny sposób i poinformuj o przepełnieniu skrzynki lub zgłoś problem do administratora Poczty.

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Napisz do Wapstera. To zmieni coś w ustawieniach i będziesz mógł już wysłać. Zapewne coś jest błędnie ustawione w preferencjach skrzynki.

Opublikowano

Napisz do Wapstera. To zmieni coś w ustawieniach i będziesz mógł już wysłać. Zapewne coś jest błędnie ustawione w preferencjach skrzynki.

Witam!
U mnie nie było wczoraj żadnego problemu. Pozdrawiam.
Opublikowano

Witam! Zglaszam udzial w konkursie (to chyba odpowiedni temat - regulamin). Prace wysle dzisiaj kolo godz. 23.
Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam . Ja też zgłaszam udział w konkursie . Prace już wysłałem.

Opublikowano

Ja też się zgłaszam, a pracę już wysłałem.

Opublikowano

Ja również się zgłaszam, pracę wysłałem już wcześniej.

Opublikowano

zgłaszam się, prace wysłałem. nie jestem pewny czy to o to chodziło, ale spróbować nie zaszkodzi. Wkońcu szczęściu trzeba pomóc

Opublikowano

Ja także zgłaszam się, praca została już wysłana.

Opublikowano

Zgłaszam się , pracę już wysłałem.

Opublikowano

To i ja się zgłaszam :) Szanse marne bo nie spodziewałem się że aż tyle osób będzie... ;)

Opublikowano

Właśnie wysłałem prace na konkurs:) Teraz czekać tylko na wyniki

Opublikowano

To i ja się zgłaszam :) Szanse marne bo nie spodziewałem się że aż tyle osób będzie... ;)

Fakt. Szkoda, że jak wcześniej pytałem, to zgłosiło się zaledwie kilka osób.
Opublikowano

wiecej niz 15 osob raczej nie bedzie co sprawia, ze czysto matematycznie masz 20% szans na wygraną czegokolwiek. To i tak sporo wiecej niż w innych konkursach także trzeba być dobrej myśli, a jak sie nie uda to trudno. Wkońcu to nie pierwszy i nie ostatni konkurs (chociaz chyba najbardziej atrakcyjny pod wzgledem nagrod)

Opublikowano

dokładnie nagrody są naprawde super . Chwała Komecie za organizacje takiego konkursu . Szanse są nie wielkie ale trzeba mieć nadzieje ;) Pozdrawiam

Opublikowano

jak narazie mamy 15 uczestników! jeśli kogoś niema to znaczy że zgłoszenie nie dotarło do mnie! prace wysyłamy do godziny 00:00

fitbest, fpshooter, Goleniów, kameleon, kertoip, maciejrio, marcinok, Maurycy, paulwinter, roberto5455, turak, Wąsky, malysz, tryna, Poki

W jednym wypadku podałem miejscowość gdyż w zgłoszeniu niema nicku a nie chciałem udostępniać imienia i nazwiska(można się do mnie zgłosić to zmienię to)

Opublikowano

Życzę wszystkim powodzenia! Kiedy można się spodziewać wyników? Można nie iść jeszcze spać? :)

Opublikowano

prace wszystkich użytkowników będą opublikowane po północy!
Wyniki nie są zależne odemnie tylko od firmy KOMETA.

Też życzę wszystkim powodzenia!

Opublikowano

dobra ide spać z nadzieją, że jak wstane i wejde na forum/poczte to dostane banana na twarzy do konca tygodnia, a jak nie to trudno. Powodzenia wszystkim

Opublikowano

To ja jeszcze posiedzę z godzinę. W jakiej postaci będą publikowane prace? Wydaje mi się, że nie ma takiej potrzeby. One mają być atrakcyjne dla firmy, a nie przypadkowych oglądających. Ale to tylko moje zdanie ;)

Opublikowano

Ja jeszcze dokanczam swoja prace, wysle ja przed sama 00:00.

Opublikowano

Ja już wysłałem. Map pytanie: Doszło??

Opublikowano

Jeśli nie miałeś problemów z wysłaniem to obstawiam, że doszło.

Opublikowano

poszło jak po maśle :)

Opublikowano

Wysłałem. Czekamy na wyniki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...