Marcinok 0 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Mam problem z wysłaniem pracy na konkurs Komety. Wysłałem pracę do konkurs@forumfajerwerki.pl , i po kilku minutach przychodzi nowa wiadomość o komunikacie :Uwaga! Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.Wiadomość adresowana do użytkownika konkurs@forumfajerwerki.pl nie została dostarczona z powodu przepełnienia skrzynki tego użytkownika.Skontaktuj się z nim w inny sposób i poinformuj o przepełnieniu skrzynki lub zgłoś problem do administratora Poczty.
mpiwowski 182 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Napisz do Wapstera. To zmieni coś w ustawieniach i będziesz mógł już wysłać. Zapewne coś jest błędnie ustawione w preferencjach skrzynki.
Turak 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Napisz do Wapstera. To zmieni coś w ustawieniach i będziesz mógł już wysłać. Zapewne coś jest błędnie ustawione w preferencjach skrzynki. Witam!U mnie nie było wczoraj żadnego problemu. Pozdrawiam.
Ponq 2 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam! Zglaszam udzial w konkursie (to chyba odpowiedni temat - regulamin). Prace wysle dzisiaj kolo godz. 23.Pozdrawiam!
maciejrio 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam . Ja też zgłaszam udział w konkursie . Prace już wysłałem.
roberto5455 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 zgłaszam się, prace wysłałem. nie jestem pewny czy to o to chodziło, ale spróbować nie zaszkodzi. Wkońcu szczęściu trzeba pomóc
kameleon 1 Opublikowano 26 Grudnia 2010 To i ja się zgłaszam Szanse marne bo nie spodziewałem się że aż tyle osób będzie...
Maurycy 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Właśnie wysłałem prace na konkurs:) Teraz czekać tylko na wyniki
PaulWinter 2 Opublikowano 26 Grudnia 2010 To i ja się zgłaszam Szanse marne bo nie spodziewałem się że aż tyle osób będzie... Fakt. Szkoda, że jak wcześniej pytałem, to zgłosiło się zaledwie kilka osób.
roberto5455 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 wiecej niz 15 osob raczej nie bedzie co sprawia, ze czysto matematycznie masz 20% szans na wygraną czegokolwiek. To i tak sporo wiecej niż w innych konkursach także trzeba być dobrej myśli, a jak sie nie uda to trudno. Wkońcu to nie pierwszy i nie ostatni konkurs (chociaz chyba najbardziej atrakcyjny pod wzgledem nagrod)
maciejrio 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 dokładnie nagrody są naprawde super . Chwała Komecie za organizacje takiego konkursu . Szanse są nie wielkie ale trzeba mieć nadzieje Pozdrawiam
wapster 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 jak narazie mamy 15 uczestników! jeśli kogoś niema to znaczy że zgłoszenie nie dotarło do mnie! prace wysyłamy do godziny 00:00fitbest, fpshooter, Goleniów, kameleon, kertoip, maciejrio, marcinok, Maurycy, paulwinter, roberto5455, turak, Wąsky, malysz, tryna, PokiW jednym wypadku podałem miejscowość gdyż w zgłoszeniu niema nicku a nie chciałem udostępniać imienia i nazwiska(można się do mnie zgłosić to zmienię to)
PaulWinter 2 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Życzę wszystkim powodzenia! Kiedy można się spodziewać wyników? Można nie iść jeszcze spać?
wapster 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 prace wszystkich użytkowników będą opublikowane po północy!Wyniki nie są zależne odemnie tylko od firmy KOMETA.Też życzę wszystkim powodzenia!
roberto5455 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 dobra ide spać z nadzieją, że jak wstane i wejde na forum/poczte to dostane banana na twarzy do konca tygodnia, a jak nie to trudno. Powodzenia wszystkim
PaulWinter 2 Opublikowano 26 Grudnia 2010 To ja jeszcze posiedzę z godzinę. W jakiej postaci będą publikowane prace? Wydaje mi się, że nie ma takiej potrzeby. One mają być atrakcyjne dla firmy, a nie przypadkowych oglądających. Ale to tylko moje zdanie
PaulWinter 2 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Jeśli nie miałeś problemów z wysłaniem to obstawiam, że doszło.
Rekomendowane odpowiedzi