Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Będe tu zamieszczał zdjęcia tego co mam na sylwka, póki co dziś przyszła mi paczka z Taniefajerwerki (przy okazji chcę polecić ten sklep)
Na tym zdjęciu jest paczka w której było 11 bombek 2" i 2 paczki wrecklingów + dzięki firawerkomanowi: 10 szelek 2", KClO3, pył alu., 20m lontu, 2 paczki FP3New, JW1000, moździerz do 2" (którego musze jednak wymienić :D)
Zdjęcia:
zdjff.jpg

Dodatkowo mam jeszcze 2 wyrzutnie z SPka ale reszta zdjęć będzie prawdopodobnie jak przyjdzie paczka z FM.

W tym albumie będę aktualizował wszystkie zdjęcia:

http://picasaweb.google.com/Kamilegionista/Stuff1011#

Opublikowano

On przecież nie będzie robił petard tylko pryskał choinkę klejem i obsypywał żeby ładnie wyglądało...

Opublikowano

Nie rozumiem Cie?
kclo3 jak i Al maja swoje zastosowania w domu, wiec ma :)

Ladna czesc stuffu Czarnuszku :*

Opublikowano

Ok bo tak naprawdę co mnie to :P Pfff
Fajnie będzie się prezentować wyrzutnia :)mmmm

Opublikowano

On przecież nie będzie robił petard tylko pryskał choinkę klejem i obsypywał żeby ładnie wyglądało...

...O czym ty mówisz?
Opublikowano

spójrzcie na bombke 2", a szelke 2". Przecież jest ogromna roznica miedzy nimi oO Jak to możliwe, że te na quicku to też 2"?

Opublikowano

a to jest jakas różnica między bombką, a szelką? Bo ja myślałem, że (w kontekscie piro) to synonimy

Gość karmel5061
Opublikowano

też tak myślałem i nadal tak myślę :)

Na 100% jest to 1,2 lub 1,5 B)
Opublikowano

widze, że dotrzymałeś słowa z przed roku i dzisiaj same konkrety. bardzo ładny stuff

Opublikowano

Bardzo ładny stuffik Kamil, widze, że same konkretne wyrzutnie sie znalazły w twoim tegorocznym stuffie, Bardzo ładne ;)

Opublikowano

Zawsze zadziwiały mnie twoje stuffy.Jesteś moim imiennikiem i tym bardziej wzorowałem się na twoich zakupach ^_^ lecz w tym roku mnie troszkę zawiodłeś , postawiłeś na Jakość przez wielkie J co nie zbyt mi się podoba ale cóż twoja kasa ty decydujesz może za rok wrócisz do stuffów ilościowych i w dodatki bardzo efektownych pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt

Opublikowano

Po ostatnim sylwestrze stwierdziłem, że nie będe się bawił w małe wyrzutnie. Wole iść na jakość.

Opublikowano

Po ostatnim sylwestrze stwierdziłem, że nie będe się bawił w małe wyrzutnie. Wole iść na jakość.

I słusznie. Bardzo dobry zestaw. Dobrze, że już go masz. Obyś był zadowolony i bardziej usatysfakcjonowany nież rok temu.
Opublikowano

Same konkrety:)
O takim stuffie mogę pomarzyć...
Pozdrawiam i Życzę udanego Sylwestra:)