_SaVaz_ 1 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Dostałem dziś a właściwie ok 1h temu paczkę. Zamawiałem moździerz i zamiast TXB546 dostałem TXB546-B . Teraz mam pytanie czy jest jakaś różnica między tymi modelami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Mysle, ze nie, ale nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 TXB546 ma 1,75", a TXB546-B 1,5" Przynajmniej z tego co wyczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 TXB546 ma 1,75", a TXB546-B 1,5" Przynajmniej z tego co wyczytałem To jest mit, TXB546 (obojętnie jaki czy z "b" czy z "a" ma 1,5.Różnicy w efektach nie ma tylko w wyglądzie moździerza,szelek (kolorów chyba) i opakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _SaVaz_ 1 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 OK Dzięk za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_SaVaz_ 1
Dostałem dziś a właściwie ok 1h temu paczkę. Zamawiałem moździerz i zamiast TXB546 dostałem TXB546-B . Teraz mam pytanie czy jest jakaś różnica między tymi modelami ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi