MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 16 Grudnia 2010 co lepiej kupić ? zestaw duzy z biedry za 25 zł czy te casjopeje też bodajże za 25 zł ? co polecicie ? piszcie ale prawdziwie Cytuj
0 piter2599 5 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Lepiej kupić zestaw bo masz tam przynajmniej jakieś pierdoły xD , a czterema rakietkami się nie nabawisz Cytuj
0 Pawex122 0 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Oczywiście że zestaw i to gorąco polecam ! jeżeli nie masz dużego funduszu przykładowo , albo poprostu chcesz dużo zabawy i ładnego efektu efektu to ci polecam ten zestawik , naprawdę warto Cytuj
0 QbaFireworkS 0 Opublikowano 16 Grudnia 2010 A Ja polecam rakiety,fajne i porządne.Z zestawem dużo pierdzielenia się,a z Cassiopeia 4 razy odpalasz i efekt super. Pozdrawiam :rolleyes: Cytuj
0 macieek95 1 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Chcesz:+ lepszy efekt - 4rakiety+ więcej zabawy i dobre efekty zestaw duży Ja brałbym zestawik z pierdołami. Cytuj
0 koma94 0 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Oczywiście ,że zestaw miałem te 4 rakiety w zeszłym roku i nic ciekawego nie pokazały zestaw bedzie lepszym rozwiazaniem bedziesz sie nim mógł bawić dosc dlugo a masz jeszcze w nim dodatkowo kilka mniejszych rakiet które sa nawed niezłe. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zanim zakłada się temat należy ruszyć głową i pomyśleć gdzie się go piszę. Przeniosłem do działu Pomoc. Cytuj
0 Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Tak oczywiście lepiej brać zestaw rakiet są bardzo dobre a petardy też niczego sobie. Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Jak widać wszyscy stawiają na zestaw, ja także. Casiopeje nie należą jakoś do lepszy rakiet tak więc werdykt jest jednoznaczny. :rolleyes: Cytuj
Pytanie
MrArlo12FirefoksFan 1
co lepiej kupić ? zestaw duzy z biedry za 25 zł czy te casjopeje też bodajże za 25 zł ? co polecicie ? piszcie ale prawdziwie
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi