Czesc, Jutro wybieram sie do Leclerka, w nastepnym tygodniu do innych marketow. Kupuje wlasciwie we wszystkich, ale najwiecej w leclerku. Troche dojdzie z Lidla i Tesco. Druga polowa z Namiotow. Do tego szelki 2". Tak wiec prosze o ulozenia mi stuffu za ok. 250zl z marketow Leclerk, Biedronki i ewentualnie cos z Reala. Uloze sobie cos z waszych propozycji. Chce fajne wyrzutnie na 00:00, ale tylko ze 4 wieksze, kupie w namiotach. Z marketow mniejsze wyrzutnie, rakiety i drogiazgi. Lubie sie bawic przed polnoca. Petardy tez, i prosilbym o spora ilosc fonatann. Rzymiakow i petard tez sporo, na same petardy z mojego budzetu(500zl, uluzcie tylko markety za 250) pojdzie ok. 50zl. Licze na was, zloze sobie wasze propozycje.
Pytanie
JMJ Pirfotechnics 7
Czesc,
Jutro wybieram sie do Leclerka, w nastepnym tygodniu do innych marketow. Kupuje wlasciwie we wszystkich, ale najwiecej w leclerku. Troche dojdzie z Lidla i Tesco. Druga polowa z Namiotow. Do tego szelki 2". Tak wiec prosze o ulozenia mi stuffu za ok. 250zl z marketow Leclerk, Biedronki i ewentualnie cos z Reala. Uloze sobie cos z waszych propozycji. Chce fajne wyrzutnie na 00:00, ale tylko ze 4 wieksze, kupie w namiotach. Z marketow mniejsze wyrzutnie, rakiety i drogiazgi. Lubie sie bawic przed polnoca. Petardy tez, i prosilbym o spora ilosc fonatann. Rzymiakow i petard tez sporo, na same petardy z mojego budzetu(500zl, uluzcie tylko markety za 250) pojdzie ok. 50zl. Licze na was, zloze sobie wasze propozycje.
Pozdrawiam
JMJ Pirotechnics
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi