_SaVaz_ 1 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam ! Mam do was prośbę a mianowicie chodzi mi o ułożenie jakiegoś małego stuffu z Reala do kwoty 100 zł . Interesowałyby mnie jakieś wyrzutnie bo jeśli chodzi o rakiety to wszyscy wiemy że Hestia kiepsko się sprawdza.. Z góry dzięki Cytuj
0 @Gerard@ 0 Opublikowano 16 Grudnia 2010 W grę wchodzi tylko Real?Jesteś z Krakowa,nie możesz kupować w innych marketach np.Biedronce,Lidlu,na pewno nie macie ich mało Cytuj
0 _SaVaz_ 1 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2010 W grę wchodzi tylko Real?Jesteś z Krakowa,nie możesz kupować w innych marketach np.Biedronce,Lidlu,na pewno nie macie ich mało Tzn tak się składa że mam bony do Reala i tam bym chcial zrobic zakupy xd Cytuj
0 Orbit 4 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Uwierz mi marketowa hestia to badziewna hestia.Wiec bon wydaj na zakupy świateczne a stuff kupuj w biedronce i lidlu z tym ze fajerwerki w lidlu beda dopiero 28 grudnia wiec smialo moge ci ulozyc stuff jesli chcesz Cytuj
0 _SaVaz_ 1 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 Uwierz mi marketowa hestia to badziewna hestia.Wiec bon wydaj na zakupy świateczne a stuff kupuj w biedronce i lidlu z tym ze fajerwerki w lidlu beda dopiero 28 grudnia wiec smialo moge ci ulozyc stuff jesli chcesz no to możesz mi ułożyć Cytuj
0 ponczo12496 24 Opublikowano 17 Grudnia 2010 no to możesz mi ułożyć Ej ale wiesz że ja np kupowałem w leclercu chciałem talonem zapłacić to nie przyjęli bo oddzielna kasa i tam ich na fajerwerkach nie przyjmują. Cytuj
0 _SaVaz_ 1 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ej ale wiesz że ja np kupowałem w leclercu chciałem talonem zapłacić to nie przyjęli bo oddzielna kasa i tam ich na fajerwerkach nie przyjmują. Aha no to lipa ;p Cytuj
0 MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Byłem dziś w Realu i wyrzutnie do 100zł to zły wybur ponieważ była by tylko 1 i w dodatku marketowa Hestia więc nieradze Cytuj
0 Pawex122 0 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Pamiętaj , NIE KUPUJ FAJERWERKÓW W : CARRFOURZE , KAUFLANDZIE , REALU , SELGROSIE , i tam gdzie są produkty hestii , nie kupuj! Polecam : Biedronka , Lidl , Brico , E leclerc jeżeli chodzi o markety te bardziej znane <--- W tych marketach co byś nie kupił będziesz bardziej zadowolony niż w tych wymienionych na początku postu . Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Pamiętaj , NIE KUPUJ FAJERWERKÓW W : CARRFOURZE , KAUFLANDZIE , REALU , SELGROSIE , i tam gdzie są produkty hestii , nie kupuj! Nie przeginasz lekko?? twoje przekonania nijak się mają do rzeczywistości. Bo widziałem np. wiele baterii hestii o super efektach. Tak więc wyrzutnie można śmiało brać, czego już nie mogę powiedzieć o rakietach. :rolleyes: I mówię to całkiem serio. :rolleyes: Cytuj
0 _SaVaz_ 1 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2010 Nie przeginasz lekko?? twoje przekonania nijak się mają do rzeczywistości. Bo widziałem np. wiele baterii hestii o super efektach. Tak więc wyrzutnie można śmiało brać, czego już nie mogę powiedzieć o rakietach. :rolleyes: I mówię to całkiem serio. :rolleyes: Aha to coś napewno wezme .Dzięki za odp mpi xd Cytuj
0 Pawex122 0 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Mpi, w tym wypadku , mam swoje zdanie. Rzeczywiście troche przegiełem w tamtym poście , ale hestie wyrzutnie z marketów są po prostu zbyt drogie , i nie najlepsze , w hurtowni hestii to co innego , mają dobre wyrztunie , ale od 30 zł w dół nie ma mowy o ładnej wyrzutni , jak chcesz hestie , to hurtownia się kłania , nie market Cytuj
Pytanie
_SaVaz_ 1
Witam !
Mam do was prośbę a mianowicie chodzi mi o ułożenie jakiegoś małego stuffu z Reala do kwoty 100 zł . Interesowałyby mnie jakieś wyrzutnie bo jeśli chodzi o rakiety to wszyscy wiemy że Hestia kiepsko się sprawdza.. Z góry dzięki
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi