Szajba 0 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Co o nim powiecie ... bo mam zamiar sobie go kupić ino nie wiem czy jest dobry ... W tesco kosztuje 24.99 czy kupić zestaw jupiter tez za 24.99 Proszę o radę@witus - zmieniłem nazwę tematu, te 3 zestawy są takie same... Cytuj
Hewlet 0 Opublikowano 24 Grudnia 2006 mylisz się, róznie się trochę, nie wyglądem a tym co ma w środku... no np. rzymski ogień, Achilles ma z rozpryskiem a Jupiter nie :neutral: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Miałem achillesa 2 lata temu i rzymski ogień był bez rozprysku. :shock: Cytuj
Szajba 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ja się pytam o efekty... Który się lepiej opłaca kupić ??Po Achillesa mam bliżej a po jupitera dalej ... Co mi poradzicie ?<Macie może jakieś fotki z efektami ? Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Wiem że po czasie ale różnią się tylko poligrafią opakowania i poligrafią petard. W jupiterze są vikingi, a w achillesie piraty. Cytuj
kubanczyk93 0 Opublikowano 20 Stycznia 2007 w jupiterze są też 3fontanny.Chyba lepszy jupiter(szkoda ze po czasie) Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 20 Stycznia 2007 Jak jupiter może być lepszy jak to są 2 te same zestawy tylko z inną nazwą :?: :???: Cytuj
Fear 0 Opublikowano 9 Września 2007 jakie duże były rozpryski rakiet i czy możecie powiedzieć jakie były efekty?mam na niego ochotę Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 28 Września 2007 jakie duże były rozpryski rakiet i czy możecie powiedzieć jakie były efekty?mam na niego ochotę Bardzo polecam Ci ten zestaw :grin: Rakiety mają bardzo duże rozpryski, są też trzy fajne fontanny i inne artykuły do zabawy typu meteor rains, czy słynne już myszki :mrgreen: Teraz filmy -rakiety ( w tle muzyka, ponieważ jest to fragment mojego filmu sylwkowego )meteorymyszki Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 3 Grudnia 2007 te zestawy są dobre tylko do zabawy bo jest dużo pierdół a rakiety słaby efekt mają Cytuj
malysz 2 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Kameleon co ty mówisz : Miałeś w ogóle zestaw Jupiter?? Efekty rakiet bardzo ładne, również polecam ten zestaw, fontanny też spoko. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Kameleon co ty mówisz : Miałeś w ogóle zestaw Jupiter?? Efekty rakiet bardzo ładne, również polecam ten zestaw, fontanny też spoko. miałem goliata i efekty rakiet słabe Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Rakiety są przeciętne ale dobre rakiety to po 40zł chodzą,Ogólnie zestaw mi się podoba.Najbardziej się opłaca ze wszystkiego z biedry Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 6 Grudnia 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=RxRb473KtK4Tu macie jedną z fontan z zestawu jupiter Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 6 Grudnia 2007 To była chyba ta mała fontanna o nazwie chyba "shirken birds" czy coś podobnego Też miałem 2 takie fontanny i po takich wymiarach dużo nie należy się spodziewać :razz: Trzeba przyznać że świetny pisk wydaje :mrgreen: Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Ja dam filmik Velibruma dalem efekt tych rakiet na youtube http://pl.youtube.com/watch?v=iGv3H8j_uBc Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Mam zamiar kupić Jupitera. Możecie mi powiedzieć jakie tam są petardy hukowe ? :grin: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 16 Grudnia 2007 W zestawie jupiter możesz znaleźć petardy z serii "viking". Od jz4 do jz8 Huk może nie największy ale na zabawę w sam raz Cała seria jest odpalana na lont. Nie ma tam draskowców. Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 16 Grudnia 2007 O to bardzo fajnie . Wole na lont, bo wygodniejsze są :grin: . Dzięki za Informacje . Cytuj
Gość jasiek Opublikowano 19 Grudnia 2007 A co sądzicie o Goliacie i Herkulesie? Mam zamiar zakupić któryś z nich. Plis o odpowiedź Cytuj
Tabaluga 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Tak, ja je dziś kupiłem i powiem wam ze jestem troszke niemile zaskoczony....wszystkie zestawy od kung fu do jupitera były mooocno poobijane naprzyklad ja wybralem najmniej obitego jupitera ale i tak czubek zielonej rakieta byl pokruszony :shock: :shock: Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Ja przed chwilką testowałem rakiete z Jupitera. Bardzo ładny rozprysk. Nie był duży ale w sam raz. Spodobał mi się . I myszki są też super. Głośne ;D. Polecam ten zestaw. Za 25zł super sprzęt !! Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Tak, ja je dziś kupiłem i powiem wam ze jestem troszke niemile zaskoczony....wszystkie zestawy od kung fu do jupitera były mooocno poobijane naprzyklad ja wybralem najmniej obitego jupitera ale i tak czubek zielonej rakieta byl pokruszony :shock: :shock: Coż... zdarza się ja dzisiaj o mało co nie kupiłam bym w Biedronce zestawu z połamaną rakietą przy czubku... Ale przynajmniej mam zwyczaj jak kupuję fajerwerki to je dokładnie oglądam... Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 20 Grudnia 2007 A co to za różnica, po prostu rakieta ładniej wydląda, efekt sie nie pogorszy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi