darekptak 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 przepraszam po odejsciu z fw.net.pl postanowilem znalesc swoj nowy kacik postanowilem przybyc tutaj wiec mam jedno pytanie jak sie tu pisze na sb? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 SB jest od 15 napisanych postów, tylko proszę nie nabijaj byle szybko. Tego nie lubimy. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darekptak 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 SB jest od 15 napisanych postów, tylko proszę nie nabijaj byle szybko. Tego nie lubimy. :lol: nie mylisz ludzi jak posty to konkrety same ;d zaraz wrzuce ssy stufu ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Dlaczego odszedles z konkurencyjnego forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Po prostu ostrzegłem bo 4 na 5 osób właśnie tak nabijało. Poza tym witam na forum. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maciejrio 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 jak byś pisał posty w moim tempie to w sb będziesz mógł pisać za jakieś nie całe pół roku ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michalidis 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 hehe śmieszą mnie takie osoby. Uważajcie żeby wam SB nie zaspamował. Sezonowiec, po za tym zostanie tutaj do 1 ostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darekptak 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Dlaczego odszedles z konkurencyjnego forum ? nie fajnie mnie traktowali.. co oni sobie wyobrazaja..mpiwowski witam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pirotechinc 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Już sobie wyobrażam twoje posty z sensem, po mimu wielu upomnień dalej spamował linkami yt, tutaj to samo będzie z pierwszymi 15 postami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darekptak 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 chce zaczac tu normalnie i znowy ci z fw mnie wk....zaraz wrzucę ssy ziom ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Arkadiusz_Wojtowicz 1 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 (edytowane) Też doszły mnie słuchy że tam spamowałeś linkami z youtube , proszony cię byś przestał a ty nadal swoje.P.S sorry Edytowane 17 Grudnia 2010 przez Arkadiusz_Wojtowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 darekptak 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Doszły mnie pewne słuchy ,ale zostawię to dla siebie albo jak ktoś zainteresowany to na pw do mnie albo na gg. przepraszam gdzie tu sie zamieszcza ssy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 załóż swój temat w dziale nasze zakupy na wzór innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 to forum to nie net.pl więc nie mieszajmy spraw obu tych for. Witamy Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witamy, ale taryfy ulgowej nie będzie. Jak będzie spam to będą warny a w skrajnym przypadku ban. fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
darekptak 0
przepraszam po odejsciu z fw.net.pl postanowilem znalesc swoj nowy kacik postanowilem przybyc tutaj wiec mam jedno pytanie jak sie tu pisze na sb? ;d
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi