Skocz do zawartości
  • 0

ja nowyy..

darekptak

Pytanie

Opublikowano

przepraszam po odejsciu z fw.net.pl postanowilem znalesc swoj nowy kacik postanowilem przybyc tutaj wiec mam jedno pytanie jak sie tu pisze na sb? ;d

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

SB jest od 15 napisanych postów, tylko proszę nie nabijaj byle szybko. Tego nie lubimy. :lol:

• 0
Opublikowano

SB jest od 15 napisanych postów, tylko proszę nie nabijaj byle szybko. Tego nie lubimy. :lol:

nie mylisz ludzi ;) jak posty to konkrety same ;d zaraz wrzuce ssy stufu ;>
  • 0
Opublikowano

Dlaczego odszedles z konkurencyjnego forum :w00t:?

• 0
Opublikowano

Po prostu ostrzegłem bo 4 na 5 osób właśnie tak nabijało. Poza tym witam na forum. :rolleyes:

• 0
Opublikowano

jak byś pisał posty w moim tempie to w sb będziesz mógł pisać za jakieś nie całe pół roku ;D

• 0
Opublikowano

hehe śmieszą mnie takie osoby. Uważajcie żeby wam SB nie zaspamował. Sezonowiec, po za tym zostanie tutaj do 1 ostrzeżenia ;)

• 0
Opublikowano

Dlaczego odszedles z konkurencyjnego forum :w00t:?

nie fajnie mnie traktowali.. co oni sobie wyobrazaja..
mpiwowski witam ;p
  • 0
Opublikowano

Już sobie wyobrażam twoje posty z sensem, po mimu wielu upomnień dalej spamował linkami yt, tutaj to samo będzie z pierwszymi 15 postami.

• 0
Opublikowano

chce zaczac tu normalnie i znowy ci z fw mnie wk....
zaraz wrzucę ssy ziom ;d

• 0
Opublikowano (edytowane)

Też doszły mnie słuchy że tam spamowałeś linkami z youtube , proszony cię byś przestał a ty nadal swoje.
P.S sorry

Edytowane przez Arkadiusz_Wojtowicz
  • 0
Opublikowano

Doszły mnie pewne słuchy ,ale zostawię to dla siebie albo jak ktoś zainteresowany to na pw do mnie albo na gg.

przepraszam gdzie tu sie zamieszcza ssy ?
  • 0
Opublikowano

załóż swój temat w dziale nasze zakupy na wzór innych

• 0
Opublikowano

to forum to nie net.pl więc nie mieszajmy spraw obu tych for. Witamy Witamy

• 0
Opublikowano

Witamy, ale taryfy ulgowej nie będzie. Jak będzie spam to będą warny a w skrajnym przypadku ban.

fps