cz3 0 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witammam takie pytanie,rok temu kupiłem mozdzierz w biedronce i po pierwszej szelce mozdzierz sie rozleciał.W tym roku chce go ponownie użyć tylko strzelać z rurki PCV która ma długość 20cm. Czy ona będzie się nadawać? Cytuj
0 rafi 0 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Nigdy nie używa się do szelek rury z PCV ponieważ jakby Ci wybuchła szelka w rurze to PCV robi się w milion kawałków które mogą Ci odciąć głowę. Przykład który podałem może stać się na prawdę wiec nie śmiejcie się z tego. Cytuj
0 MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 18 Grudnia 2010 nie tak na oko to rurka ma np 2 a szeka 1.8 a to ok ale jak powiedział kolega wyżej to jst niebiespieczne na serio a jesli chcesz strzelac z rurki pcv to może lepiej kupic znów ten mozdzierz z biedry i bedziesz miał 2x więcej szelek i rure pasujacą do niech Cytuj
0 Freku 0 Opublikowano 18 Grudnia 2010 a to ok ale jak powiedział kolega wyżej to jst niebiespieczne na serio a jesli chcesz strzelac z rurki pcv to może lepiej kupic znów ten mozdzierz z biedry i bedziesz miał 2x więcej szelek i rure pasujacą do niech Nom niech kupi moździerz z biedry Cytuj
0 fpshooter 12 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Na rury do szelek 1,5" idealnie nadają się rolki po folii strech (średnica wewnętrzna ok 48mm). Trzeba je tylko zaślepić i przymocować np. do palika i gitra. Jako zaślepka może posłużyć kilka warstw grubej tektury przyklejone klejem polimerowym typu Poxi-Pol lub klejem na gorąco. Zawsze możesz kupić też moździerz jak radzą koledzy wyżej tylko obawiam się, że nie wytrzyma takiej ilości strzałów.fps Cytuj
Pytanie
cz3 0
Witam
mam takie pytanie,rok temu kupiłem mozdzierz w biedronce i po pierwszej szelce mozdzierz sie rozleciał.W tym roku chce go ponownie użyć tylko strzelać z rurki PCV która ma długość 20cm. Czy ona będzie się nadawać?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi