Freku 0 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Gdzie można kupić cyroblitze oprócz z internetu. Chodzi mi głównie o KrakówAlbo wgl powiedzcie gdzie kupujecie żeby się opłacało !! Cytuj
0 fpshooter 12 Opublikowano 18 Grudnia 2010 W Krakowie cyrkoblice kupisz w Śmieszku ul. Przewóz 2 (najtaniej) poza tym w hurtowni Next na Fabrycznej 7, Fire-Max na Krzywdzie 15, w namiotach koło hipermarketów oraz na bazarach. Kolejność jaką podałem mniej więcej odpowiada cenie od najniższej do najwyższej. Przy okazji nie daj się wyrolować i nie płać więcej niż 8 zł za opakowanie 6 szt. fps Cytuj
0 grzesiek_mkl 0 Opublikowano 18 Grudnia 2010 A w Fire-max to można detalicznie kupować?? Jak z cenami?? Cytuj
0 fpshooter 12 Opublikowano 18 Grudnia 2010 W Fire-Maxsie możesz kupować detalicznie, ale płacisz wtedy jak za woły, cennik hurtowy obowiązuje od 500 zł. W Krakowie tak jak już wyżej napisałem, najbardziej opłaca się robić zakupy w siedzibie importera Śmieszek na ul. Przewóz 2 (dzielnica Dąbie). Tam nie dość, że ceny hurtowe obowiązują już przy zakupach od 200 zł to w detalu doliczają tylko 20% czyli znacznie mniej niż pozostali... Poza tym produkty Śmieszka są na prawdę wysokiej jakości i często mają unikatowe efekty. Te kostki które Lidl sprzedaje za 69,99 w siedzibie Śmieszka kupisz spokojnie za 59 zł tak dla przykładu.fps Cytuj
0 grzesiek_mkl 0 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Dzięki, akurat produkty smieszka mam bardzo blisko siebie, dlatego wiem, że są dobre. Cytuj
0 Freku 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2010 Ja napewno nie dojadę tam bo zawsze stoje w Korkach ;P PS : Koło hali targowej jest sklep MILITARNIA podobno mozna tam kupic fajerwerki Cytuj
0 fpshooter 12 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Dokładnie to sklepik na Grzegórzeckiej (mieszkam 200 m od tego miejsca), ale raz, że tam nic prawie nie ma a 2, że drogo... Freku Śmieszek teraz wydłużył godziny otwarcia więc dojedziesz, a warto bo oszczędzasz dużo kasy i masz wybór, że aż głowa może rozboleć od nadmiaru fps Cytuj
Pytanie
Freku 0
Gdzie można kupić cyroblitze oprócz z internetu.
Chodzi mi głównie o Kraków
Albo wgl powiedzcie gdzie kupujecie żeby się opłacało !!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi