Skocz do zawartości
  • 0

Kolejność wyrzutni strzelających w pokazie

Pytanie

Opublikowano

Planuje zrobić pokaz.
Najpierw na start pójdzie duży wulkan Etna tre, 2 małe wulkany silver energy z tripla po bokach pod ukosem w kształt V i jeszcze po bokach stroboskopy flash
Następnie będą szły kostki
JW25 Cudak Battery + Jw09 Styx (na raz)
potem
SM9881 Hi-tec+SM9882 Red Meteor+SM9880 Babel(na raz)
potem
Jw164 Revolution+Crazy Whisling Comets JW31 (razem)
potem
Jw1000 + JW4055 Mont Everest (jw1000 przy pierwszym strzale monta)
potem po kolei
JW41 Pyton
Jw38 New Generation 8
TXB592 SKY BROCADE
P7649 MONTE TOFINO
Jw408 Show of fireworks
TXB475 Painting Sky
Jw401-Exclusive collection
Jw1000 na finał

Co o tym sądzicie? Czy coś zmieniać czy zostawiać jak jest? Powiem tylko tyle że nie chce żeby Crazy Whisling Comets JW31 było na początku.

Czekam na propozycje.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

JW31 dałbym na początek jak będą storbo i wulkan waliły. painting sky+jw1000 w ostatniej salwie paintig sky dałbym raczej na finał. Wiem, że crackling zawsze najlepiej wypada jako zakończenie pokazu z przytupem. JW401 poszłoby bezpośrednio przed tym. Szkoda mieszać je jednorzędówką, bo sama w sobie ma miny. Wciśnij jeszcze jw164 w jw25+jw09 i przestaw to zestawienie na zaraz po SM988x. Ja bym to tak widział, ale może niech inni sie też wypowiedzą

• 0
Opublikowano

też myślałem żeby dać painting sky na koniec, tylko nie wiem czy po jw401 nie będzie się wydawało za wąskie

• 0
Opublikowano

też myślałem żeby dać painting sky na koniec, tylko nie wiem czy po jw401 nie będzie się wydawało za wąskie

zawsze mozesz zrobić fake finał po JW4055 dając jw401, a potem jechac dlaej pytona etc. Tylko wtedy proponowałbym zamienić Monte Tofino z JW408 żeby nie było za dużo tego cracklingu na raz.
  • 0
Opublikowano

Dzięki :) , czekam na dalsze propozycje