Mega Bomba 0 Opublikowano 22 Grudnia 2006 No wiec co mi o nim powiecie niby slyszalem ze dobre i mocne rakiety ale czy to prawda nie wiem czy kupic coment plx Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Miałem ten zestaw i jest bardzo dobry. Zawiera 10 rakiet i 3 rzymskie ognie. Cytuj
Mega Bomba 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2006 a ten zestaw ma mocniejsze rakiety niz zestaw festival? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Eurostar jest gorszy od festiwala bo ma mniej rakiet, rakiety w tych zestawach są tej samej wielkości. np. w eurostarze masz 4 rakiety 2" a w festiwalu masz ich 6. później w eurostarze masz 3 rakiety troche mniejsze w festiwalu masz ich 5 itd. Cytuj
Mega Bomba 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2006 czyli euro star ma slabsze rakiety i nie warto brac tak? Cytuj
mantis 433 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Znaczy się ma podobne, ale Festival jest niedużo droższy, a ma dużo więcej rakiet od Euro Stara. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 23 Grudnia 2006 na stronie jorga se przeczytaj. Jak dla mnie bardzo ładne. Bo miałem ten zestaw Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Ja mam Euro Stara.Zestaw naprawde super , pełno rzeczy za niewielką cene.Polecam.Efekty dam po sylwku. Cytuj
Dako 1 Opublikowano 23 Grudnia 2006 u mnie eurostar 79zł w sklepie bez komentarza:/....gdzie moge nabyc zestaw festival w białymstoku?? Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 23 Grudnia 2006 W tesco 69.99złA tojest pozatym temat o Euro Star , a nie festiwal. Cytuj
Mega Bomba 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2006 nosz kurde nie zdecyduje sie jedni mowie ze te rakiety z euro star sa lepsze inny z festival mam dylemat jak cholera:/ Cytuj
matejson 0 Opublikowano 23 Grudnia 2006 nosz kurde nie zdecyduje sie jedni mowie ze te rakiety z euro star sa lepsze inny z festival mam dylemat jak cholera:/ bosz....Euro Star to taki sam zestaw, ale ma mniej rakiet niż Festival, a rakiety są tam identyczne :???: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 17 Stycznia 2007 ten zestaw jest super!! miałem to.... rakiety są extra! i ja kupiłem w geancie za 60 Cytuj
OgnistyMeteor 0 Opublikowano 17 Grudnia 2007 ten zestaw jest poprostu wypasiony mialem go rok temu i sie mocno zastanawiam czy go nie powtorzyc goraco polecam super efekty Cytuj
xSound 0 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Może ma ktoś filmy tych rakiet? Zafuduje dobie być może go w tym roku, jak zobacze jakie efekty ;d Cytuj
FireworksFanF1 0 Opublikowano 26 Lutego 2009 voo doo Czy oby na pewno w tym zestawie są rakiety voo doo?Meteor Regn i Cassiopeia tak,ale właśnie nie wiem jaką nazwę mają te najmniejsze...Jak coś dam zdjęcie:http://www.jorge.com.pl/images/user/katalog/1713.jpg Cytuj
FireFan 0 Opublikowano 26 Lutego 2009 voo doo Czy oby na pewno w tym zestawie są rakiety voo doo?Meteor Regn i Cassiopeia tak,ale właśnie nie wiem jaką nazwę mają te najmniejsze...Jak coś dam zdjęcie:http://www.jorge.com.pl/images/user/katalog/1713.jpg Tak Nabijasz Posty Ze To Już Żal.pl : Przecież Każdy Wie Z Chodzi Ci O Posty .......Po Co Takie Głupie Pytanie Zadajesz w Lutym?????? To Jest To Samo Tylko Inna Poligrafia :roll: Cytuj
FireworksFanF1 0 Opublikowano 26 Lutego 2009 Po Co Takie Głupie Pytanie Zadajesz w Lutym?????? To Jest To Samo Tylko Inna Poligrafia :roll: Bo chcę wiedzieć już teraz,masz coś przeciwko?A może właśnie ja nie wiem(i nie wiedziałem) że jest to inna poligrafia...Na następny raz spokojniej,nie potrzebnie się stresujesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi