Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiec co mi o nim powiecie niby slyszalem ze dobre i mocne rakiety ale czy to prawda nie wiem czy kupic coment plx

Opublikowano

Miałem i polecam :!: Świetne efekty :smile:

Opublikowano

Miałem ten zestaw i jest bardzo dobry. Zawiera 10 rakiet i 3 rzymskie ognie.

Opublikowano

a ten zestaw ma mocniejsze rakiety niz zestaw festival?

Opublikowano

Eurostar jest gorszy od festiwala bo ma mniej rakiet, rakiety w tych zestawach są tej samej wielkości. np. w eurostarze masz 4 rakiety 2" a w festiwalu masz ich 6. później w eurostarze masz 3 rakiety troche mniejsze w festiwalu masz ich 5 itd.

Opublikowano

czyli euro star ma slabsze rakiety i nie warto brac tak?

Opublikowano

Znaczy się ma podobne, ale Festival jest niedużo droższy, a ma dużo więcej rakiet od Euro Stara.

Opublikowano

A jakie maja efekty te rakiety z Euro Stara ??

Opublikowano

na stronie jorga se przeczytaj. Jak dla mnie bardzo ładne. Bo miałem ten zestaw :wink:

Opublikowano

Ja mam Euro Stara.Zestaw naprawde super , pełno rzeczy za niewielką cene.Polecam.
Efekty dam po sylwku.

Opublikowano

u mnie eurostar 79zł w sklepie bez komentarza:/....
gdzie moge nabyc zestaw festival w białymstoku??

Opublikowano

W tesco 69.99zł
A tojest pozatym temat o Euro Star , a nie festiwal.

Opublikowano

nosz kurde nie zdecyduje sie jedni mowie ze te rakiety z euro star sa lepsze inny z festival mam dylemat jak cholera:/

Opublikowano
nosz kurde nie zdecyduje sie jedni mowie ze te rakiety z euro star sa lepsze inny z festival mam dylemat jak cholera:/

bosz....Euro Star to taki sam zestaw, ale ma mniej rakiet niż Festival, a rakiety są tam identyczne :???:
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

ten zestaw jest super!! miałem to.... rakiety są extra! i ja kupiłem w geancie za 60 :wink:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

ten zestaw jest poprostu wypasiony mialem go rok temu i sie mocno zastanawiam czy go nie powtorzyc goraco polecam super efekty

Opublikowano

Może ma ktoś filmy tych rakiet? Zafuduje dobie być może go w tym roku, jak zobacze jakie efekty ;d

Opublikowano

poszukaj filmów Meteor regn, Cassopieja, voo doo

• 1 rok później...
Opublikowano
voo doo

Czy oby na pewno w tym zestawie są rakiety voo doo?
Meteor Regn i Cassiopeia tak,ale właśnie nie wiem jaką nazwę mają te najmniejsze...
Jak coś dam zdjęcie:
http://www.jorge.com.pl/images/user/katalog/1713.jpg

Tak Nabijasz Posty Ze To Już Żal.pl : Przecież Każdy Wie Z Chodzi Ci O Posty .......

Po Co Takie Głupie Pytanie Zadajesz w Lutym?????? To Jest To Samo Tylko Inna Poligrafia :roll:
Opublikowano
Po Co Takie Głupie Pytanie Zadajesz w Lutym?????? To Jest To Samo Tylko Inna Poligrafia :roll:

Bo chcę wiedzieć już teraz,masz coś przeciwko?
A może właśnie ja nie wiem(i nie wiedziałem) że jest to inna poligrafia...
Na następny raz spokojniej,nie potrzebnie się stresujesz.