Cześć W tamtym roku świetnie mi doradziliście, więc w tym także zwracam się o pomoc do Was
znowu organizuje małego sylwestra, budżet do 130-140zł, tylko nie bardzo wiem co wybrać?
Początkowo myślałem o txb470 + jw90 + jeszcze jakaś wyrzutnia w granicach 30-40zł + paczka fp3 Problem w tym, że txb jest na fajerwerkimarket ( i to w dobrej według mnie cenie - 48zł ), ale nie ma tam jw90 Natomiast na korsarzu nie ma txb470, lecz jest jw90.....a bez jw90 to już nie to samo..... Zamawianie w 2 różnych sklepach totalnie mi się nie opłaci
I w takiej sytuacji nie mam pojęcia co zrobić, a zamówienie pasuje złożyć najlepiej jutro/pojutrze Jutro jeszcze podejdę do hurtowni Jorge, z nadzieją ze będą tam mieli jw90, chociaż w tamtym roku oczywiście nie było, więc zbytnio na to nie licze
Pytanie
pepeTARNOW 0
Cześć
W tamtym roku świetnie mi doradziliście, więc w tym także zwracam się o pomoc do Was
znowu organizuje małego sylwestra, budżet do 130-140zł, tylko nie bardzo wiem co wybrać?
Początkowo myślałem o txb470 + jw90 + jeszcze jakaś wyrzutnia w granicach 30-40zł + paczka fp3
Problem w tym, że txb jest na fajerwerkimarket ( i to w dobrej według mnie cenie - 48zł ), ale nie ma tam jw90
Natomiast na korsarzu nie ma txb470, lecz jest jw90.....a bez jw90 to już nie to samo.....
Zamawianie w 2 różnych sklepach totalnie mi się nie opłaci
I w takiej sytuacji nie mam pojęcia co zrobić, a zamówienie pasuje złożyć najlepiej jutro/pojutrze
Jutro jeszcze podejdę do hurtowni Jorge, z nadzieją ze będą tam mieli jw90, chociaż w tamtym roku oczywiście nie było, więc zbytnio na to nie licze
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi