Skocz do zawartości
  • 0

Prośba o kilka rad ;)

Pytanie

Opublikowano

Cześć :)
W tamtym roku świetnie mi doradziliście, więc w tym także zwracam się o pomoc do Was :)

znowu organizuje małego sylwestra, budżet do 130-140zł, tylko nie bardzo wiem co wybrać?

Początkowo myślałem o txb470 + jw90 + jeszcze jakaś wyrzutnia w granicach 30-40zł + paczka fp3
Problem w tym, że txb jest na fajerwerkimarket ( i to w dobrej według mnie cenie - 48zł ), ale nie ma tam jw90
Natomiast na korsarzu nie ma txb470, lecz jest jw90.....a bez jw90 to już nie to samo.....
Zamawianie w 2 różnych sklepach totalnie mi się nie opłaci

I w takiej sytuacji nie mam pojęcia co zrobić, a zamówienie pasuje złożyć najlepiej jutro/pojutrze :huh:
Jutro jeszcze podejdę do hurtowni Jorge, z nadzieją ze będą tam mieli jw90, chociaż w tamtym roku oczywiście nie było, więc zbytnio na to nie licze

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Zamawiałbym na FK, bo z kilkunastoma dniami do sylwestra i po długich czasach realizacji zamówień jakie były ostatnio to nie wiem na kiedy paczka by przyszła. :rolleyes:

Tak więc byłaby JW90 + jakaś jeszcze jedna w granicach 100zł.

np.: JW56, DP020, JW41, JW2001

• 0
Opublikowano

ok więc po oględzinach do gry wchodzi JW56 i DP020
jw56 - 120 zl
dp020 - 90zl

+jw90 - 35zł
co daje mi 155zł w przypadku opcji z jw56, 5% ( chodzi mi o promocje z gratisem ) tej wartosci to 7,75, więc moze zgodziliby się na dopłate do fp3 które są aktualnie po 11zł, ewentualnie jest jeszcze do dyspozycji niespodzianka dla osób które zamwiały tam też w tamtym roku

tylko teraz pytanie, czy widziales dp020 na żywo?
jesli tak, to czy uważasz ze warto dokładać do jw56?

albo opcja z 3-4 małymi wyrzutniami, sam już nie wiem

• 0
Opublikowano

widziałem dp020 i JW56 na żywo. Według mnie warto dopłacić tą małą kwotę i posiadać JW56, efekt będzie lepszy bo strzela salwami po 5 na raz.

• 0
Opublikowano

No i zamówienie składam jutro, ale zdecydowałem że trochę jeszcze dołoże i wezme jw56, jw90 i samuraja.
Jako gratis chciałbym wybrać jakieś rakietki takie w okolicach 15-30zł zebym duzo do nich nie dokładał

Jakie wybrać, perfecty czy jr35 neony?
a moze jakieś inne?

Dzięki za pomoc mpiwowski ;)

• 0
Opublikowano

Perfecty możesz śmiało brać. Dobre sprawdzone rakiety.

• 0
Opublikowano

Perfecty pogorszyły się ,mają już oznaczenia Unijne.
Moim zdaniem dobre JR4 Diabolo

Kolega ma racje,Bierz diabolo,
  • 0
Opublikowano

Diabolo mogę Ci polecić te największe JR8 z czystym sumieniem ponieważ mam je i właśnie dwie odpaliłem przedwczoraj.