MrArlo12FirefoksFan 1 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Czy opłaca mi się kupić duży zestaw z biedry wyrzutnie małą perfecty i jakies cyrko i hukowe ? Napiszcie co zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Czy opłaca mi się kupić duży zestaw z biedry wyrzutnie małą perfecty i jakies cyrko i hukowe ? Napiszcie co zmienić Za malo szczegolow podales. Nie wiemy co juz masz, czy w ogole masz. Za ile i gdzie kupujesz cyrkoblitze i petardy?Z biedry to co wymieniles jest dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrArlo12FirefoksFan 1 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 to co w biedrze to wiecie ale te inne kupuje niestety na bazarze i mam do wydania jakieś 35 zł bez biedry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 W takim razie za cyrko nie dawaj wiecej niz 7-8 zl za 6 sztuk. Z petard oczywiscie najbardziej polecam FP3/New. Na bazarku nie dawaj wiecej jak 15 zl za paczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrArlo12FirefoksFan 1 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Dobrze mówisz tylko z pomocy naszych kolegów wynika że perfecty kosztują 25-30zł a na bazarze w tamtym roku 6 syrkoblitzów wychodziło 18zł czyli za sztukę 3 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Dobrze mówisz tylko z pomocy naszych kolegów wynika że perfecty kosztują 25-30zł a na bazarze w tamtym roku 6 syrkoblitzów wychodziło 18zł czyli za sztukę 3 zł W kazdym miescie jest inaczej. Moze u niego nie bedzie wcale tak drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrArlo12FirefoksFan 1 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 W kazdym miescie jest inaczej. Moze u niego nie bedzie wcale tak drogo. ) ogarnij to ja napisałem ale niec sie nie dzieje hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 To ty powinieneś się ogarnąć. Bo piszesz tak, że w połowie postów albo czegoś brakuje albo nie można zrozumieć sensu. Proszę pisz po Polsku.Co do zakupów, to co z tego, że jedni pisali tak a drudzy tak. Nie wiadomo jakie ceny będą na bazarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ale ma racje, bo nie zauwazylem, ze to on pisal tego posta B). W takim razie nie wiem po co to pisales, skoro otrzymales juz ode mnie odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MrArlo12FirefoksFan 1
Czy opłaca mi się kupić duży zestaw z biedry wyrzutnie małą perfecty i jakies cyrko i hukowe ?
Napiszcie co zmienić
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi