a3z4 1 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Możecie mi polecić jakiś ciekawy zestaw rakiet (do 50zł) z oferty Polo, Kauflandu, Tesco, Intermarche oraz Biedronki? Tak coś w po dobie Festivala.Z góry dzięki! Cytuj
0 roberto5455 0 Opublikowano 19 Grudnia 2010 sory za wprowadzenie w błąd. W biedronce są Cassiopeie, a nie DQR Cytuj
0 MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Jak chcesz rakiety to DQR a jak chcesz może troche tez zabawy to zestaw z biedry za 25 zł :0 A w innym tych sklepach niewiem co jest bo niemam do nich sostepu więc nie interesuje mnie to Cytuj
0 veideron 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Kaufland to Hestia wiec tam raczej nie szukaj dobrych rakiet.. Tesco, biedronka i z tego co wiem intermarche maja produkty z Jorge wiec tam bym sie wybral.. W tesco kiedys byly oryginalne Jorge nie wiem jak teraz.. Bo np w biedrze (gdzie ja sie zaopatruje) sa pod innymi nazwami czyli pewnie taniej niz w tesco.. Cytuj
0 a3z4 1 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 Jeszcze Polo dochodzi, są tam produkty Triplexa, i prawdopodobnie tam kupię zestaw rakiet Big Whale 3.A co do Tesco, to są produkty Jorge tylko w pozmienianych poligrafiach i nazwach. A drogo że szok. Ale to już taki offtop.Za pomoc dziękuje, a temat można zamknąć. Cytuj
Pytanie
a3z4 1
Możecie mi polecić jakiś ciekawy zestaw rakiet (do 50zł) z oferty Polo, Kauflandu, Tesco, Intermarche oraz Biedronki? Tak coś w po dobie Festivala.
Z góry dzięki!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi