mpiwowski 182 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Symbol: TXR408 Nazwa: NietoperzeZdjęcie:Film: brakOdpaliłem 2 sztuki i powiem szczerze, zawiodłem się na całej linii. Tego nawet bączkiem nazwać nie można, jeden wybuchł jak petarda a drugi odpalił jak fontanna. Ciekawe co zrobią kolejne. :lol: Cytuj
kamilofirework 0 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Sądze że wszystkie będą wadliwe jak 2 już były do niczego hodz nigdy niewiadomo :rolleyes: Cytuj
MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Naciagane wyglądem ale ze słów mpi wychodzi że nieopłacalne Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Prawdopodobnie mpi mial wadliwa paczke. Moje nietoperze wypalaly bardzo dobrze. Ich efekt spokojnie moge porownac do malego kamikadze z jorga, lecz jest troche krotszy i bez huku. Jak na ta cene wszystkim polecam. Cytuj
mpiwowski 182 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 To ja nie wiem co firmy robią z tymi bączkami, że ciągle trafiają się złe partie. Tutaj nietoperze triplexa. Rok temu identycznie zachowywały się małe motylki z Jorga. Nie rozumiem tego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi