Witam , jako że paczka do mnie dopiero jedzie , będzie w śr , a tylko jutro mam możliwość pojechać do biedronki <mieszkam na "Wsi" > . W mojej paczce z fm zabrakło kilka dobrych wyrzutni np. x emotion ((: , mam tylko takie mniejsze wyrzutnie np. mars , katamandu , styx , concept , itp. Myślę co kupić z biedry za ok. 100zł napewno kupię: -rakiety planet - 10 zł x2 < ponieważ VooDoo zabrakło...> - 3x MC II < tutaj je połączę i wstawię pod kątem , będzie układ fan
I teraz tak sobie myślę hymm, bym wziął tą 25sh 25zł ale.... mam dużo takich wyrzutni tego typu , więc hymm tą 10 sh. 25zł....? miałem ją rok temu , i nie była podobna do ss6 , i nie wiem czy tą samą wyrzutnie brać...
Pytanie
Pawex122 0
Witam , jako że paczka do mnie dopiero jedzie , będzie w śr , a tylko jutro mam możliwość pojechać do biedronki <mieszkam na "Wsi" > . W mojej paczce z fm zabrakło kilka dobrych wyrzutni np. x emotion ((: , mam tylko takie mniejsze wyrzutnie np. mars , katamandu , styx , concept , itp. Myślę co kupić z biedry za ok. 100zł napewno kupię:
-rakiety planet - 10 zł x2 < ponieważ VooDoo zabrakło...>
- 3x MC II < tutaj je połączę i wstawię pod kątem , będzie układ fan
I teraz tak sobie myślę hymm, bym wziął tą 25sh 25zł ale.... mam dużo takich wyrzutni tego typu , więc hymm tą 10 sh. 25zł....? miałem ją rok temu , i nie była podobna do ss6 , i nie wiem czy tą samą wyrzutnie brać...
HELP , co byście zrobili ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi