Skocz do zawartości
  • 0

Pytanie dotyczące rakiet z biedronki

Pytanie

Opublikowano

Witam, zakupiłem jak co roku mały zestaw, rakiety Imagine oraz duży zestaw. I co mogę powiedzieć? Zauważyłem, że rakiety Imagine są troszke poździerane, niby to tylko powierzchniowe więc z tym ok, lecz z dużego zestawu jedna rakieta ma trochę niżej od czubka (korpusa) wyczuwalne i widoczne wgniecenie i w paru innych rusza się (choć niby minimalnie) korpus względem silnika. Czy jest to normalna sprawa i nie będzie miało to wpływu na lot jak i efekt? Co roku kupuje rakiety z biedronki lecz nie przypominam sobie by kiedykolwiek takie coś miało miejsce.

I ostatnia sprawa te duże cztery rakiety za 25 zł to są Dragon Queen Rocket?

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

To są casopeje z tego co się orientuje, a czy nie będzie miało wpływu to okaże się jak ją puścisz, być może zmieni tor lotu, wklej zdjęcie to można będzie coś więcej powiedzieć

• 0
Opublikowano

Tak dokładnie to sa casiopeje.A apropo tyc rakiet z biedy to tez mam 2 małe usterki i są takieże od małej rakiety z małego zestawu kijek jest lużny ale nie wypada i rakietka jedna jest troche krzywa na złonczeniu korpusu z silnikiem :(

• 0
Opublikowano

Eh, no to szkoda, że to nie są DQR bo w wielu tematach o biedronce ktoś pisał coś w styłu "kup DQR za 25 zł" więc kompletnie nie czaje co to miało znaczyć. Co do krzywego korpusu względem silnika to takie rzeczy niestety są często spotykane, też tak niestety w dwóch mam.

@Shiney

Nie są to aż na tyle duże i widoczne usterki aby je zobaczyć na zdjęciu, myślę że powinny polecieć dobrze :D

• 0
Opublikowano

to mnie sie zdarzylo pisac za co bardzo przepraszam. niewiem skad mi sie ubzdurało, ze w biedronce są DQR.

Jak masz w poblizu nomi to tam za 28zł je dostaniesz.

jeszcze raz sory za wprowadzenie w blad