kosteczko 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 czy w jakimś hipermarkecie dostanę wyrzutnię artic lub kasjopeja ?jeżeli nie to na bazarkach powinny być?? i do jakiej ceny oplaca się je brać ??Jak ktoś jest z zielonej góry to prosze o pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Jeżeli jesteś z zielonej góry to firma jorge ma tam swoją siedzibę dlatego też uważam że będzie dużo produktów tego importera na bazarach. Jednak ja bym zadzwonił do jorga i zapytał się czy jest możliwość kupienia od nich fajerwerków jeżeli nie to zapytaj o przedstawicieli tej firmy w Zielonej Górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Za kasjopeje na bazarku nie wiecej niz 18-19zl. Za arctica 14-15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomszak 1 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Rok temu u mnie w Grudziądzu kasjopeja kosztowała 22zł, a artcic 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Jeśli jesteś z Zielonej góry to możesz podjechać do Czerwieńska tam jest hurtownia Jorge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kosteczko 0 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 dobra dziekiwesolych swiat zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Jeśli jesteś z Zielonej góry to możesz podjechać do Czerwieńska tam jest hurtownia Jorge A to nie jest ta hurtownia, gdzie leci tylko po hurcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 No właśnie, z tego co słyszałem to oni nie sprzedają detalicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kosteczko 0 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 nie wiem nie jade to nie powiem , a co do tego że powinno być dużo produktow jorge to fakt a porażka są ceny... kasjopeja 42, styx 72 i fp3 za 70 zl a sztuka 3,5 zl to jest że tak powiem żal i tyle jak cos to dziś odwiedziłem targ w miejscowści szprotawa...wiem ze bazar to bazar ale bez przesadyprosze o info jeżeli wiecie gdzie mogę dostać fp3 chociaż za 10-15 paczkęZG,Nowa sól i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kosteczko 0
czy w jakimś hipermarkecie dostanę wyrzutnię artic lub kasjopeja ?
jeżeli nie to na bazarkach powinny być?? i do jakiej ceny oplaca się je brać ??
Jak ktoś jest z zielonej góry to prosze o pw.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi