kamil 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Czy ma może ktoś gazetkę z Geanta.Jak tak to niech wrzuci foto lub link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 juz jest taki post w temacie o gazetkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
corni1991 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Jest już oferta Geant'a http://www.geant.pl/superpromocje_zabawki.asp mam zamiar kupic king konga i pyro maniaka ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 najlepiej kupujcie w geancie gdzieś tak 2 dni przed sylwestrem wtedy wszystko tanieje : przynajmniej na 06/07 staniało np. wyrzutnia z 22zł na 18zł albo moździerz z 39 na 25 (!)no i jest tam jorge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 w tym roku przyszedłem dwa dni przed sylwestrem i wcale nic nie stanili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ehh... szkoda że się na oferte tego sklepu nie załapałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 w tym roku mieli taki fajny zestaw Szanghai za 10złw tym zestawie były 4 voo doo 3 demony takie jak Diabolo JR8I takie małe rakietki 6 sztuk za 3 zł JR06, JR07 i JR08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Slyszeliscie cos o tym ze GEANTA przejął l REAL i juz GEANTA nie bedzie to prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 ja słyszałem że tesco przejął leader price i koło mnie będzie teraz tesco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 ja słyszałem że leader price przejął tesco i koło mnie będzie teraz tesco. No to ja tez slyszlem i tak jest tylko na odwrot TESCO PRZEJELO LEADER PRICE :mrgreen: ale chyba tez GEANTA REAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 przynajmniej tesco ma dobre fajerwerki. I nie będę musiał daleko chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 przynajmniej tesco ma dobre fajerwerki. I nie będę musiał daleko chodzić TO fakt kolo mnie tez jest leader price i bedzie tesco fajnie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 w tym roku przyszedłem dwa dni przed sylwestrem i wcale nic nie stanili. haha :mrgreen: a u mnie stanialo wszystko! :grin: [ Dodano: 2007-01-18, 15:26 ] ja słyszałem że leader price przejął tesco i koło mnie będzie teraz tesco. No to ja tez slyszlem i tak jest tylko na odwrot TESCO PRZEJELO LEADER PRICE :mrgreen: ale chyba tez GEANTA REAL właśnie : kolega tu dobrze mówi :mrgreen: niedlugo nie bedzie geanta tylko real a tesco przejmuje 'liderka' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi 0 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 U mnie juz jest zamiast leader price tesco wszystko fajniejsze odnowili wnetrze dobre produkty i cieszy mnie to bo tesco ma fajne fajerwerki i bedzie mozna w nim nabyc fajne produkty na sylwestra :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil 0 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Mam małe pytane geant teraz nie ma to na gazetki jakiego sklepu trzeba patrzeć żeby widzedzieć jakie są fajerwerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Geant zamienił sie w Real, teraz musisz patrzeć na gazetki Reala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Mam małe pytane geant teraz nie ma to na gazetki jakiego sklepu trzeba patrzeć żeby widzedzieć jakie są fajerwerki. :lol: takiego jaki jest zamiast GeantaGeant już nie ma więc uważam że temat powinien zostać zamkniętyi założony (albo już jest nie wiem) temat o sklepie Realale nie wiadomo może będą tam fajerwerki jorge nadal okaże sie jak będzie okres świąteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Felix może wystarczy zmienić nazwę tematu na Real. Myślę, że teraz mogą być w Realu znacznie inne fajerwerki niż były w Geancie, zresztą niedługo się dowiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Felix może wystarczy zmienić nazwę tematu na Real. Myślę, że teraz mogą być w Realu znacznie inne fajerwerki niż były w Geancie, zresztą niedługo się dowiemy. Dokładnie.Mi się wydaje że teraz będzie hestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Jeżeli inne to pewnie Hestia ale nie wiadomo może nadal jest umowa firmy Jorge z tym akurat sklepem ja dopiero rok temu byłem w geancie i zobaczyłem Jorge To narazie sie można wstrzymać ze zmianą nazwy rozstrzygnie sie to gdy będzie oferta z tego sklepu (w moim przypadku Janki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 w Geancie był Jorge, a w realu Hestia, założę się, iż w tym roku będzie Hestia (real) bo to, że Hestia była w Realu a geant zmienił się w real, nie będa specjalnie zmieniać importera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi